specialisaties van Ventura Tuning

Chiptuning Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK

    Standaard: Ventura:
  Vermogen PK / KW: 110 130
  Koppel NM: 260 300
  Topsnelheid km / uur: 188 200
  Acceleratie 0-100 km / uur sec.: 11,2 10
  Gem. brandstofverbruik l / 100 km: 3,3 3.3
  Prijs: 495 Nu 395
   
 

                    

Chiptuning Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK

 

Rijervaringen Chiptuning Renault Megane 4

 

Resultaat Chiptuning Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK

Als eerste fabrikant is Ventura tuning er in geslaagd om de nieuwe Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK succesvol te tunen. Wij kunnen uw Renault Megane chiptunen zonder dat de ecu (computer) van uw Renault geopend hoeft te worden. Mede door intensief testen is het resultaat echt zeer goed. De motor pakt veel beter van onderuit op en rijdt veel sportiever. Ook in de 6e versnelling acellereren gaat na tuning prima. De hele drivabillity van de auto is echt een stuk vooruitgegaan. Bent u ook geinteresseerd in chiptuning Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK, mail ons dan.

Lease auto i.c.m. Chiptuning Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK

De Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK is een zeer gewaardeerde auto onder de leaserijders. Een heerlijke comfortabele luxe reisauto waar je dagelijks aangenaam je kilometers mee kunt maken. Toch is deze motor af fabriek van onderuit erg geknepen. Dankzij onze geavanceerde externe tuning kunnen wij er voor zorgen dat de motor uit uw Mega simpel en veilig snel voorzien kan worden van wat meer vermogen. En als uw Megane 1.5 dci even naar de garage moet dan klikt u simpel onze tuning er binnen 3 minuten weer uit en is uw Mega weer orogineel.


Montage / Installatie Chiptuning Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK

De montage van onze chiptuning renault Megane 4 1.5 dci geschiedt door het plaatsen van een pasklare kabelboom voorzien van 10 originele Renault stekkers en dit geheel wordt aangesloten op onze geavanceerde externe ecu. Zo is onze chiptuning Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK simpel om te plaatsen en net zo simpel om weer te verwijderen. Er hoeft dus nooit gesoldeert te worden !


Automaat i.c.m Chiptuning Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK

Ook voor de Renault Megane 4 1.5 dci automaat versie hebben wij een chiptuning Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK ontwikkeld. Dit programma is speciaal afgesteld voor de automatische transmissie zodat deze met extra koppel (meer trekkracht) gewoon netjes blijft schakelen. Zo heeft u nog steeds het comfort van de automaat, maar wel de extra sportiviteit die u nog meer rijplezier geeft. De montage is voor de Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK ook exact gelijk aan die van de handgeschakelde versie alleen de software is compleet anders. Met chiptuning Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK komt het sportieve hart van uw Megane pas echt tot leven, kom langs en probeer onze tuning zelf.


Brandstofverbruik i.c.m. chiptuning Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK

Aangezien het brandstofverbruik van de Renault Megane 1.5 dci motor origineel al erg zuinig is is het ons niet gelukt om dit serieus te verbeteren. Dit heeft er natuurlijk ook mee te maken dat u de extra souplesse al gauw aanwend omdat dat gewoon lekkerder rijdt. Zuinig bij en constante rit, en pittig indien gewenst. Met chiptuning Renault Megane 4 1.5 dci kunt u dus nog steeds zuinig rijden alleen dan met meer plezier.


Fabrieksgarantie i.c.m. Chiptuning Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK

Officieel mag u uw Renault Megane 1.5 dci motor van Renault Frankrijk niet laten tunen. In de computer nieuwe tuning-software plaatsen is uit den boze want dat ziet Renault gelijk. Met onze geavanceerde externe ecu kunt u met de huidige stand van de techniek heerlijk getuned rijden en als u de tuning voor uw garagebezoek even simpel en snel verwijderd zien wij geen enkele reden waarom uw Fabrieksgarantie beperkt zou worden. Wij hebben nog nooit melding van een Renault klant gehad dat na een garagebezoek zijn of haar fabrieksgarantie beperkt is.