specialisaties van Ventura Tuning

Chiptuning Seat Leon 1.0 TSi 115 PK

    Standaard: Ventura:
  Vermogen PK / KW: 115 140
  Koppel NM: 200 250
  Topsnelheid km / uur: 202 210
  Acceleratie 0-100 km / uur sec.: 9,6 8,4
  Gem. brandstofverbruik l / 100 km: 4,4 4
  Prijs: aanbieding o.a.
   
 

                    

Chiptuning Seat Leon 1.0 TSi 115 PK

Ook voor de mooie Seat Leon is nu de nieuwe 1.0 TSi motor met 115 PK beschikbaar. 1 cilindertje minder dan de 1.2 TSi met 105 PK, maar wel 10 PK extra en 25 NM meer koppel standaard. Uw Leon komt daar heel behoorlijk mee uit de voeten, maar wat extra vermogen zou natuurlijk nog veel fijner zijn. Met chiptuning Seat Leon 1.0 TSi 115 PK wordt deze droom werkelijkheid, en 140 PK rijdt wel echt een stuk beter.

Rijervaringen chiptuning Seat Leon 1.0 TSi 115 PK

Resultaat Chiptuning Seat Leon 1.0 TSi 115 PK

Dankzij veel testen en uitgebreidt het karakter van deze 1.0 TSi 115 PK motor te hebben geanalyseerd hebben wij echt de perfecte tuning voor deze motor weten te ontwikkelen. Dankzij chiptuninf Seat Leon 1.0 TSi 115 PK krijgt uw motor gelijk trekkracht van onderuit en loopt de motor ook echt heel mooi door in wat hoger toerental. Meer PK,s is niet veilig realiseerbaar omdat de turbolader van deze motor niet zo groot is.

Lease auto i.c.m. Chiptuning Seat Leon 1.0 TSi 115 PK

Leased u uw nieuwe Seat Leon 1.0 TSi 115 PK, dan hebben wij de ideale chiptuning voor uw motor. Geen probleem met uw fabrieksgarantie en tijdens een garage onderhoudsbeurt kan de tuning software niet verloren gaan. Met Ventura chiptuning Seat Leon kiest u voor een veilige tuning die bewust extern wordt uitgevoerd maar wel op een zeer geavanceerde manier, u krijgt het beste zonder consessies te hoeven doen.

Montage Chiptuning Seat Leon 1.0 TSi 115 PK

Onze klanten willen graag alle dagen plezier van hun chiptuning Seat Leon TSi 115 PK hebben, maar zeker geen rompslomp wat wij als chiptuningfabrikant volledig begrijpen. Daarom hebben wij de perfecte tuning ontwikkeld die Super snel is te monteren en net zo snel weer is te demonteren. Wilt u weten hoe snel U de tuning van uw Seat Leon 1.0 TSi 115 PK kunt installeren? Bel ons en wij leggen het u piekfijn uit.


Automaat i.c.m. Chiptuning Seat Leon 1.0 TSi 115 PK

Heeft u voor de Seat Leon 1.0 TSi 115 PK met een dsg (automaat) gekozen ook dan zit u bij Ventura tuning goed. Standaard schakeld de motor heel vroeg op en is er eigenlijk te weinig trekkracht als u bij 70 al in de 7e versnelling rijdt. Met chiptuning Seat Leon 1.0 TSi 115 PK kunnen wij dat probleem helemaal voor u oplossen. Zo rijdt uw motor heerlijk soepel en kunt u ook met een caravan of aanhanger goed op pad.


Brandstofverbruik i.c.m chiptuning Seat Leon 1.0 TSi 115 PK

Door een hogere Map waarde heeft u al bij een relatief laag toerental meer koppel beschikbaar. Wanneer u met chiptuning Seat Leon 1.0 TSi 115 PK daar netjes gebruik van maakt kunt u serieus zuiniger rijden. Maar wanneer u de verleiding van de sportiviteit niet kan weerstaan en de motor veelvuldig doortrekt naar hoger toerental dan zal het brandstofverbruik ook toenemen, u heeft dus met chiptuning Seat Leon 1.0 TSi 115 PK ten aller tijde het benzine verbruik zelf in de voet. En in de praktijk zult u het extra vermogen alleen aanwenden op momenten dat het echt nodig is.


Fabrieksgarantie i.c.m. Chiptuning Seat Leon 1.0 TSi 115 PK

Met onze slimme geavanceerde externe Micro ECU maken wij ons geen zorgen om uw fabrieks garantie. Wij tunen dagelijks als ervaren Seat chiptuningspecialist de meest moderne motoren van Seat en hebben nog nooit een klant gehad waarvan de Seat dealer de garantie had beperkt. Dit is het grote voordeel van onze geavanceerde externe tuning, let op: Bij OBD chiptuning in de ecu zelf bent u onmiddelijk uw fabrieksgarantie kwijt !!!