specialisaties van Ventura Tuning

Chiptuning Skoda fabia 1.0 TSi 95 PK

    Standaard: Ventura:
  Vermogen PK / KW: 95 130
  Koppel NM: 160 200
  Topsnelheid km / uur: 187 195
  Acceleratie 0-100 km / uur sec.: 10,6 9,4
  Gem. brandstofverbruik l / 100 km: 4,3 4
  Prijs:
Van
495 voor

Actie 295

   
 

                    

Chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSi 95 PK

Uw nieuwe Skoda Fabia is nu ook voorzien van de 1.0 TSi motor met 95 PK en 3 cilinders. Menig Fabia rijder moet daar echt nog even aan wennen, velen vragen zich af blijft dat wel heel. Maar na een proefrit merken de meeste Fabia rijders dat deze motor het eigenlijk prima doet, alleen eigenlijk wel wat meer Power zou mogen hebben.Chiptuning Skoda Fabia1.0 TSi 95 PK is daarvoor de oplossing.Zo krijgt uw motor net dat beetje extra wat zo fijn rijdt, eigenlijk maken wij er stiekem een 110 PK van met nog net een beetje meer zodat uw auto extra fijn rijdt.

Resultaat Chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSi 95 PK

Wij hebben veel aandacht besteed om uw 1.0 TSi motor nog soepeler te laten draaien met de optie een lager verbruik. Dit hebben wij kunnen realiseren door het verbrandingsproces van uw motor te optimaliseren,(per verbranding meer rendement). Met chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSi 95 PK heeft uw motor altijd voldoende trekkracht zodat u gemakkelijk kunt invoegen en inhalen en ook het trekken van een caravan gaat prima.

Lease auto i.c.m. Chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSi 95 PK

Heeft u uw Skoda Fabia geleased en wilt u toch graag wat extra vermogen ? dan hebben wij de oplossing ! Onze slimme tuning wordt niet in de originele computer van uw Fabia geplaatst want dat ziet uw Skoda garage gelijk. Nee wij plaatsen een slimme extra computer die snel en veilig is te plaatsen binnen 3 minuten en net zo snel weer kan worden verwijderd. Wel Power maar geen moppers van uw garage of leasemaatschappij.

Montage / Installatie Chiptuning Skoda fabia 1.0 TSi 95 PK

Fabia rijders willen graag plezier hebben van hun chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSi 95 PK , maar geen gedoe achteraf wat wij als chiptuning fabrikant echt wel begrijpen. Daarom hebben wij de perfecte tuning ontwikkeld die zeer snel is te monteren en net zo snel weer is te verwijderen. Bent u ook benieuwd hoe snel wij uw nieuwe Fabia 1.0 TSi 95 PK kunnen voorzien van tuning, bel ons dan even.


Automaat i.c.m. Chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSi 95 PK

Helaas is de Skoda Fabia 1.0 TSi 95 PK versie (nog) niet met automaat (dsg) leverbaar, als u wel een automaat uitvoering wilt dan wordt dat meteen de Skoda Fabia 1.0 TSi 110 PK en ook voor die iets zwaardere motor levert Ventura tuning een perfecte externe tuning. Mocht er toch nog in de toekomst een automaat versie van de 95 PK uitvoering komen, dan zullen wij zeer zeker ook voor die variant een chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSi 95 PK ontwikkelen.


Brandstofverbruik i.c.m chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSi 95 PK

Door een hogere turbodruk krijgt uw motor al bij een lager toerental meer trekkracht beschikbaar. Wanneer u met chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSi 95 PK daar netjes gebruik van maakt kunt u serieus zuiniger rijden. Maar wanneer u de verleiding van het extra vermogen niet kunt weerstaan en de motor veelvuldig fel doortrekt naar hoog toerental dan kunt u deze besparing weet teniet doen, U heeft dus met chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSi 95 PK ten aller tijde het verbruik zelf in de voet. In de praktijk zult u het extra vermogen alleen gebruiken op momenten dat het nodig is.


Fabrieksgarantie i.c.m. Chiptuning SKoda Fabia 1.0 TSi 95 PK

Met onze slimme geavanceerde externe Micro ECU maken wij ons geen zorgen om uw fabrieks garantie. Wij tunen dagelijks als ervaren Skoda chiptuningspecialist de meest moderne motoren van Skoda en hebben nog nooit een klant gehad waarvan de Skoda dealer de garantie had beperkt. Dit is het grote voordeel van onze externe tuning, let op: Bij OBD chiptuning in de ecu zelf bent u onmiddelijk uw fabrieksgarantie kwijt !