specialisaties van Ventura Tuning

Chiptuning Toyota Avensis 1.6 D-4d 112 PK

    Standaard: Ventura:
  Vermogen PK / KW: 112 145
  Koppel NM: 270 330
  Topsnelheid km / uur: 180 190
  Acceleratie 0-100 km / uur sec.: 11,7 9,8
  Gem. brandstofverbruik l / 100 km: n.n.e.b. volgt nog
  Prijs: 495
   
 

                    

Chiptuning Toyota Avensis 1.6 D-4d 112 PK Resultaat na tuning 145 PK

Ventura tuning kan als ervaren Toyota tuner deze mooie 1.6 D-4d echt perfect voor u tunen. Toyota koopt deze motor bij BMW en aangezien BMW 1 van de 4 motorfabrikanten is waarin wij ons qua chiptuning in gespecialiseerd zijn, hebben wij al zeer veel ervaring met deze motor die ook in de BMW 116d EDE ligt. De motor is koud wat rumoerig en heeft origineel niet heel veel pit, maar dankzij onze chiptuning Toyota Avensis 1.6 D-4d kunnen wij er prima 145 PK uit halen en dan ineens presteerd deze motor zeer goed, eerlijk een 2.0 D4-d heeft u echt niet nodig !!!

De Autosallon Van Geneve 2015 (presentatie)

Ventura Chiptuning Toyota Avensis 1.6 D-4d 112 PK in combinatie met Lease auto

Omdat uw leasemaatschappij er geen belang bij heeft als u uw Toyota Avensis al heeft besteld zullen zij u niet heel gauw toestemming geven om uw Avensis 1.6 D-4d te laten tunen.Tijdens de onderhandeling wil een leasemaatschappij u nog wel eens ter wille zijn om u toch als klant te krijgen. U wilt natuurlijk niet dat uw Toyota garage aan de leasemaatschappij verteld dat u uw Avensis heeft getuned daarom hebben wij chiptuning Toyota Avensis 1.6 D-4d zo ontwikkeld dat u zelf simpel en snel onze geavanceerde externe tuning weer kunt verwijderen voordat u uw Toyota garage bezoekt, en na uw garage bezoek is het terugplaatsen van onze tuning net zo simpel.

Montage Ventura Chiptuning Toyota Avensis 1.6 D-4d 112 PK

U koopt een Toyota voor de kwaliteit en de betrouwbaarheid die dit merk al decennia laat zien, al su dan besluit om uw Toyota Avensis 1.6 D-4d te laten chiptunen dan verwacht u van de tuner niets anders denken wij. Daarom hebben wij de kabelboom gemaakt van glasfiber met teflon coating voor de maximale bescherming tegen de temperatuur onder uw motorkap en is onze kabelboom compleet voorzien van de orriginele BMW-Toyota stekkers die bij uw Avensis 1.6 D-4d worden gebruikt. Zo zal onze tuning de betrouwbaarheid van uw kabelboom nimmer aantasten.Het monteren en demonteren van chiptuning Toyota Avensis 1.6 D4-d kan simpel en veilig binnen 3 minuten.

Ventura Chiptuning Toyota Avensis 1.6 D-4d 112 PK i.c.m. automaat.

Zakelijke veelrijders zullen al gauw hun Avensis willen uitrusten met een automaat, ook voor die versie hebben wij chiptuning Toyota Avensis 1.6 D-4d beschikbaar. Dankzij een slimmigheidje in onze software ook wel "slewrate" genoemd komt het extra koppel net even wat zachter vrij, zo blijft uw automaatbak netjes vloeiend schakelen en heeft u toch meer trekkracht beschikbaar om de momenten dat u dat wenst.

Chiptuning Toyota Avensis 1.6 D-4d  112 PK en Fabrieksgarantie

Officieel mag van Toyota Japan uw nieuwe Toyota Avensis 1.6 D-4d niet getuned worden, (u kunt toch een zwaardere 2.0 D-4d kopen), maar die zijn simpelweg in Europa onbetaalbaar. Door onze lange ervaring als BMW chiptuningspecialist hebben wij al vele van deze 1.6 motoren getuned (Toyota gebruikt nu ook deze 1.6 BMW motoren) en dat blijkt in de praktijk uitstekend te gaan. Ons advies is dan ook maak geen slapende "honden" wakker want u zult tegen een dichte deur aan lopen, Japan wil gewoon geen tuning op haar auto's en kan de fabrieksgarantie op uw Avensis beperken als zij tuning constateren !