specialisaties van Ventura Tuning

Chiptuning Volkswagen Golf 7 1.0 TSI 110 PK

    Standaard: Ventura:
  Vermogen PK / KW: 110 142
  Koppel NM: 200 250
  Topsnelheid km / uur: 200 210
  Acceleratie 0-100 km / uur sec.: 9,7 8,5
  Gem. brandstofverbruik l / 100 km: 4,7 4,1
  Prijs: o.a
   
 

                    

Resultaat Chiptuning Golf 7 1.0 TSi 110 PK

Na de 1.2 liter TSi 4 cilinder met 105 PK is ern nu de nieuwe 1.0 TSi 3 cilinder turbomotor met 110 PK van Volkswagen.Een lichtere motor, minder interne wrijving en per cilinder meer rendement .Allemaal factoren waarom deze nieuwe 1.0 TSi 110 PK motor nog zuiniger is, en dat is toch mooi meegenomen met de huidige brandstofprijzen. De techniek staat niet stil en Volkswagen volgt Ford, Peugeot en niet te vergeten BMW. Met Ventura chiptuning Golf 7 1.0 TSi 110 Pk krijgt uw Golf 7 142 PK, een flinke toename dus.

Lease auto i.c.m Chiptuning Golf 7 1.0 TSi 110 PK

De Golf 7 1.0 TSi 110 PK zal ook zeker weer zeer populair worden onder leaserijders.Vaak willen die graag wat extra vermogen maar geen gedoe met hun garage of leasemaatschappij, dit snappen wij als tuning producent volledig. Ventura tuning besteed daarom ook telkens bij het ontwikkelen van een nieuwe externe geavanceerde tuning computer dat naast de kwaliteit ook de montage perfect en snel gaat en dat de tuning ook weer snel is te verwijderen. Immers u wilt graag dagelijks plezier zonder eerst een lastige ingreep te moeten doen om de tuning te kunnen demonteren voor een garage bezoekje. Met Ventura chiptuning Golf 7 1.0 TSi 110 PK bent u verzekerd van dit gemak, en natuurlijk een hoop extra rijplezier.

Montage Ventura Chiptuning Golf 7 1.0 TSi 110 PK

Aangezien wij ook aan officiele Volkswagen dealers mogen leveren hebben wij gekozen voor het beste materiaal van onze kabelbomen, teflon sleeve extreem flexibel en zeer goed hitte bestendig , dit i.c.m. de originele stekkers van Volkswagen maakt de montage zeer eenvoudig. De chiptuning voor de Golf 7 1.0 TSi 110 PK is binnen 3 minuten te plaatsen en net zo snel weer te verwijderen.

DSG bak i.c.m Chiptuning Golf 7 1.0 TSi 110 PK

Doordat Volkswagen onze 5 specialisatie merken valt hebben wij zeer veel tijd besteed aan de tuningsoftware voor modellen met een DSG transmissie. Dankzij een slimmigheidje in onze software "slewrate" genoemd zorgt onze geavanceerde externe ecu dat het koppel elektronisch netjes gedoseerd wordt vrijgegeven, u merkt daar niets van maar uw DSG bak kan het extra koppel zo gemakkelijker kwijt en zal netjes blijven schakelen. Inmiddels tunen wij al 6 jaar Volkswagen modellen met DSG bak en dat gaat in de praktijk echt prima.

Fabrieksgarantie en Ventura Chiptuning Golf 7 1.0 TSi 110 PK

Officieel geeft Volkswagen in Duitsland geen toestemming voor Nederland om haar motoren te mogen tunen. Dat het wel kan blijkt dat Volkswagen Duitsland wel groen licht geeft aan ABT tuning (dat is inmiddels een dochter maatschappij), blijkbaar kunnen de motoren dus best wel wat meer vermogen aan.Standaard verlenen wij bij Ventura tuning 3 jaar productgarantie op de door ons geplaatste geavanceerde externe ecu plus onze kabelboom.Wilt u nog meer zekerheid dan kunt u bij ons product een externe motor en aandrijflijn garantie afsluiten, dit zit nooit standaard bij ons product in en heeft een meerprijs! Voor meer informatie hierover kunt u ons gewoon mailen.