specialisaties van Ventura Tuning

Chiptuning Volkswagen Golf 7 1.0 TSI

Chiptuning Volkswagen Golf 7 1.0 TSI 90PK     Standaard: Ventura:
  Vermogen PK / KW: 85 115
  Koppel NM: 160 200
  Topsnelheid km / uur:
  Acceleratie 0-100 km / uur sec.:
  Gem. brandstofverbruik l / 100 km:
  Prijs: 395
   
 

                    

Resultaat Chiptuning Golf 7 1.0 TSi 85 PK

Degeheel nieuwe 3 cilinder TSi motor met 85 PK is nu ook beschikbaar voor de Golf 7.Licht zuinig en een goed label maken deze motorisering voor vele Volkswagen liefhebbers zeer interessant. 85 PK is wat weinig maar met Ventura chiptuning Golf 7 1.0 TSi kunnen wij het vermogen van uw motor laten stijgen naar 110 PK, een enorm verschil en een zeer leuke optie voor achteraf. Kom en test zelf.

Lease auto i.c.m. Ventura Chiptuning Golf 7 1.0 TSi 85 PK

Veel leaserijders willen hun Golf 7 1.0 TSi graag van wat meer vermogen voorzien.Nu kunt u heel braaf dit vragen aan uw leasemaatschappij maar welk belang hebben die ? Daarom heeft Ventura tuning een geavanceerde externe tuning voor de Golf 7 1.0 TSi 90 PK ontwikkeld. Geen gerommel in de originele ecu van uw Golf 7 maar een slimme kleine 3-D computer waar extern de tuningsoftware op staat. Snel te monteren binnen 3 minuten en voor een garagebezoek haalt u de chiptuning gewoon even van uw Golf 7 1.0 TSi af, zo simpel gaat dit echt. 75 % van onze klanten zijn leaserijders.

Montage Chiptuning Golf 7 1.0 TSi 85 PK

U heeft niet voor niets voor Volkswagen gekozen, wij hebben dat bij ventura tuning ook gedaan en Volkswagen behoort inmiddels tot onze tuning specialisatie. Daarom hebben wij de geavanceerde externe ecu voorzien van een perfect passende teflon kabelboom met 8 originele Volkswagen stekkers. Plug in and Drive. Dus geen gerommel met draden of solderen, maar een perfecte tuning met een perfect passende kabelboom zodat u de tuning binnen 3 minuten kan plaatsen en ook binnen 3 minuten kan verwijderen, gemak dient de mens zeggen wij altijd.

DSG Bak i.c.m Ventura Chiptuning Golf 7 1.0 TSi 85 PK

Ook de modellen die uitgerust zijn met DSG transmissie kunnen getuned worden. Ventura Tuning heeft in de tuningsoftware "slewrate" gestopt,een softwarematig slimmigheidje wat er voor zorgt dat het koppel elektronisch netjes gedoseerd wordt vrij gegeven. U merkt hier zelf niets vanmaar uw DSG bak kan zo makkelijker met het hogere koppel omgaan. Wij tunen nu inmiddels al 6 jaar Volkswagen modellen met DSG transmissies en dat blijkt in de praktijk prima te gaan.

Fabrieksgarantie en Chiptuning Golf 7 1.0 TSi 85 PK

Er is geen autofabrikant die officieel toestemming geeft voor het laten tunen van haar auto,s onofficieel doen ze het vrijwel allemaal. Ook Volkswagen heeft een huistuningafdeling ABT alleen in Nederland zijn die niet leverbaar i.vm. de exorbitant hoge prijs. Blijkbaar kunnen de motoren dus best wel wat extra vermogen aan, de 1.0 TSi motor is er immers standaard ook al met 110 PK.