TSI Chiptuning TFSI T-Jet

Chiptuning Ford Focus 1.6 EcoBoost 150 PK benzine

Chiptuning Ford Focus 1.6 EcoBoost 150 PK benzine

Specificaties Chiptuning Ford Focus 1.6 EcoBoost 150 PK benzine
  Standaard Ventura Winst Winst %

Vermogen (PK)

150 PK 185 PK 35 PK 23 %
Vermogen (KW) 110 KW 136 KW 26 KW 23 %
Koppel (NM) 240 NM 285 NM 45 NM 19 %
Topsnelheid 210 km / uur 220 km / uur 20 km / uur 5 %
Acceleratie 0-100 km/u 8,6 sec 7,4 sec 1,2 sec 16 %
Verbruik (buiten bebouwde kom) 5,0 l / 100 km 4,2 l / 100 km 0,8 l / 100 km ind 16 %
Verbruik (binnen bebouwde kom) 8,3 l / 100 km 6,8 l / 100 km 1,5 l / 100 km ind 17 %
Verbruik (gemiddeld) 6,6 l / 100 km 5,5 l / 100 km 1,1 l / 100 km ind 16,5 %
Prijs       € 485,00

Chiptuning deel 1    

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chiptuning Ford Focus 1.6 EcoBoost 150 PK benzine

Zuinig, zuiniger zeer zuinig

Ford flikt het met de nieuwe Ford Focus 1.6 EcoBoost om met een Turbo benzine motor te komen met maar 129 gram uitstoot. Genoeg om in aanmerking te komen voor 20 % bijtelling mits de auto wordt aangeschaft voor 1 juli 2012 op kenteken staat . De Ford Focus 1.6 ECOBoost heeft standaard 150 PK en 240 NM Koppel. Om het brandstof rendement te verbeteren heeft Ford voor de Focus 1.6 EcoBoost 150 PK een 4 cilinder Turbomotor genomen. De Ford Focus 1.6 EcoBoost 150 PK is standaard gekoppeld aan een 6 versnellingsbak. Met Ventura Chiptuning Ford Focus 1.6 EcoBoost 150 PK stijgt het vermogen naar 185 PK, en dat rijdt een stuk Pittiger.

Directe benzine Injectie voor de Ford Focus 1.6 EcoBoost 150 PK

Ford heeft voor de nieuwe Ford Focus 1.6 EcoBoost 150 Pk gekozen voor directe benzine injectie. Deze moderne techniek is mede de oorzaak van een zeer laag brandstofverbruik wat heden ten dage erg belangrijk is.directe benzine injectie op de nieuwe Ford Focus 1.6 EcoBoost 150 PK i.c.m. een turbo levert een prachtige motor op die zeer geschikt is om d.m.v. chiptuning Ford Focus 1.6 EcoBoost te worden voorzien van nog wat meer vermogen , want de trekkracht onderin is toch vrij matig.

Versnellingsbak Ford Focus 1.6 Eco Boost 150 PK

Ford heeft voor de nieuwe Ford Focus 1.6 EcoBoost gekozen voor een handgeschakelde 6 versnellingsbak.De verzetten zijn vrij lang zodat er extra brandstof kan worden bespaard door te rijden met laag toerental.Alleen bij hoge snelheden op de autosnelweg zou een 6e versnelling een welkome aanvulling zijn.

Onderstel Ford Focus 1.6 EcoBoost 150 PK

Het onderstel van de nieuwe Ford Focus 1.6 EcoBoost is sportief doch zeer communicatief, Ford heeft hierin een compromis gekozen.Door de lichtgewich motor is de auto zeer stabiel en stuurt strak, maar oneffenheden worden goed weggefilterd.

 

Motor/Transmissie chiptuning Ford Focus 1.6 EcoBoost 150 Pk

Cilinderinhoud: 1598 cc
Boring x slag: 60 x 51
Maximaal vermogen: 150 PK / 74 kW @ 4400 TPM
Turbo/Intercooler: Ja / Nee
Inhoud Brandstoftank: 55 liter
Aandrijving: Voorwiel

Verbruik/Prestaties Ford Focus 1.6 EcoBoost 150 PK

Buitenrit: 4,5 liter op 100 KM (fabrieksopgave Ford) 1 : 20
Acceleratie 0 - 100 km/h: 8,6 sec

Overheid stimulering voor zuinige auto’s

De 1.6 Ford Focus EcoBoost motor is zo zuinig en heeft zo,n lage uitstoot 133 gram co2 zodat de zakelijke rijder maar 20% bijtelling hoeft te be.

Als je dat combineert met het zeer lage brandstofverbruik dan wordt dit een verkooptopper voor Ford.

Ford Focus 1.6 EcoBoost 150 PK

Het meest spaarzame model van de Ford Focus is ongetwijfeld de 1.6 EcoBoost met 150 PK.

Chiptuning Ford Focus 1.6 EcoBoost ECOnetic met "DSG Bak"

Helaas vele zakelijke ford Focus rijders zouden graag een soort DSG transmissie gekoppelt zien aan hun Ford focus 1.6 EcoBoost 100 PK . Het koppel van de 4 cilinder turbo benzine motor zou dan uitstekend tot zijn recht komen, maar in eerste instantie wordt de 1.6 EcoBoost motor alleen leverbaar met een 6 bak handgeschakelt, Ford komt binnenkort met een eigen model DSG (dubbelkoppeling) transmissie.

Chiptuning Ford Focus 1.6 EcoBoost 150 Pk Lease Auto

Kan mijn lease auto veilig getuned worden? Ja dat kan! Dagelijks tunen wij vele leaseauto's. Voor de klant is het makkelijk omdat onze professionele tuning binnen 1 minuut weer verwijderd kan worden en de meeste leasemaatschappijen zijn inmiddels met Ventura Tuning wel bekend. Wel is het mogenlijk dat als u melding maakt bij uw leasemaatschappij dat u uw Ford Focus 1.6 EcoBoost 150 Pk hebt laten tunen dat uw maandelijkse bijdrage omhoog gaat. Jammer, want er wordt dan vanuit gegaan dat u na tuning veel harder/sportiever gaat rijden wat in de praktijk niet het geval zal zijn. De meeste leaserijders willen gewoon graag dat hun Ford Focus 1.6 EcoBoost 150 Pk vanuit onderin beter trekt en net even wat meer pit heeft. De Ford Focus 1.6 EcoBoost 150 Pk is getuned een zeer fijne zuinige benzine auto die prima geschikt is voor het dagelijks gebruik.

Rijervaringen van de Ford Focus 1.6 EcoBoost 150 Pk ECOnetic motor.

De 4 cilinder Ford Focus benzine EcoBoost motor met Turbo is een prachtige configuratie, klein van stuk en zeer nette prestaties op papier.Doordat de motor pas echt interessant werd door onder de 130 gram co2 uitstoot te blijven hebben de ingenieurs van Ford concessies moeten doen voorwatbetreft de trekkracht prestaties van onderuit. Net waar u als klant de trekkracht het liefste hebben wilt is er geen trekkracht.Als ervaren tuningfirma heeft Ventura Tuning hier erg veel aandacht aan besteed en dit voor u d.m.v. chiptuning Ford focus 1.6 EcoBoost 150 Pk opgelost, het resultaat na tuning is echt verbluffend!

Chiptuning Ford Focus 1.6 EcoBoost 150 Pk

Ook voor het nieuwe 1.6 EcoBoost Ford Focus 4 cilinder motor van Ford heeft Ventura Tuning als eerste een perfecte chiptuning ontwikkeld! Onze tuning is reeds uit voorraad leverbaar. Meer trekkracht onderin en een beter brandstofverbruik was daarbij het uitganspunt. De nieuwe computer van de 1.6 EcoBoost motor is niet toegankelijk dus software matig tunen in de ECU gaat niet. Daarom heeft Ventura tuning een externe mini computer ontworpen. Geen simpele powerbox maar een hi-tech externe chiptuning computer die eenvoudig en snel (ook zelf) door middel van 8 originele Ford stekkers kan worden aangesloten!

 

Onze Ventura chiptuning past zowel de injectie duur, de injectietiming, de inspuit benzine curve, de electronisch geregelde turbodruk, turboactiviteit en de koppellimitter aan. Deze revolutionaire chiptuning voor uw Ford Focus 1.6 EcoBoost biedt zoveel extra ten opzichte van de originele 1.6 EcoBoost 150 Pk motor dat chiptunen echt een aanrader is. Ondanks chiptuning blijft de strenge uitlaatgascontrole en het egr systeen keurig in tact en houdt uw ford Focus EcoBoost een keurige uitstoot. Ook interesse in chiptuning voor uw Ford Focus 1.0 EcoBoost ? Neem dan contact met ons op.

 

Let op :De Ventura Tuning mini ECU heeft (6 + 2 ) 8 stekkers , er zijn ook "hobby" boxjes voor uw 1.6 EcoBoost met maar 2 stekkers. Dit geeft absoluut niet hetzelfde vermogen resultaat als onze professionele Ventura Tuning. De kans op katalisator schade is bij dat soort tuning serieus aanwezig! Ventura Tuning staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

15 % Brandstofbesparing echt haalbaar na Chiptuning ford Focus 1.6 EcoBoost 150 Pk ECOnetic , hoe kan dat?

Hoe kan het nou dat ik nog zuiniger kan rijden als mijn Ford Focus 1.6 ecoBoost getuned is . Om uw Ford Focus 1.6 EcoBoost de 109 gram uitstoot te laten behalen heeft Ford de trekkracht bij laag toerental enorm geknepen.Als dus een test wordt uitgevoerd lijkt de auto heel weinig uitstoot te hebben, maar zo rijdt u niet in de praktijk, de motor heeft onderin te weinig trekkracht en u trekt al gauw door naar 4000 toeren, en bij dat toerental verbruikt uw motor aanzienlijk meer brandstof. Wanneer Ventura Tuning uw ford Focus 1.6 EcoBoost motor met 150 PK tuned dan heeft uw motor bij laag toerental al wel trekkracht en kunt u overschakelen bij 2800 toeren, en zo loopt uw motor een stuk zuiniger dan origineel.

Specificaties na toepassing chiptuning Ford focus 1.6 EcoBoost 150 Pk

Origineel 150 PK en 240 NM
Getuned 185 PK en 290 NM
( meer is technisch mogelijk , maar raden wij niet aan i.v.m. de grote van de turbo en intercooler)

Montage Chiptuning Ford Focus 1.6 EcoBoost 150 Pk.

Het monteren van de chiptuning voor uw Ford Focus 1.6 ecoBoost 150 Pk is erg simpel en zeker door u zelf te doen. Vele (lease)klanten vinden
dat wel zo prettig omdat de tuning dan snel en eenvoudig tijdelijk verwijderd kan worden tijdens een software update of een garagebezoek. U ontvangt een fullcolor montage handleiding bij onze tuning zodat u door middel van duidelijke foto's prima kunt zien hoe en waar u de 8 stekkers van onze tuning moet plaatsen. Uiteraard kunt u de tuning voor uw Ford Focus 1.6 EcoBoost 150 Pk ook bij ons laten plaatsen bij ons hoofdkantoor in Beilen. Ook is het mogelijk om een uitgebreide proefrit te maken zonder aankoopverplichten of kosten voor het testen.

Alle opgegeven waarden op deze pagina zijn ter indicatie. Verschillen per voertuig kunnen andere resultaten laten zien. Wij wijzen u hier vooraf op. Afwijkende waarden zijn geen argument om de tuning ongedaan te maken of om restitutie van het aankoopbedrag te kunnen eisen.

 

Chiptuning Alfa Romeo
Chiptuning Audi
Chiptuning Bmw
Chiptuning Chevrolet
Chiptuning Citroen
Chiptuning Dodge
Chiptuning Fiat
Chiptuning Ford
Chiptuning Honda
Chiptuning Hymer
Chiptuning Hyundai
Chiptuning Isuzu
Chiptuning Iveco
Chiptuning Jaguar
Chiptuning Jeep
Chiptuning Kia
Chiptuning Lancia
Chiptuning Land Rover
Chiptuning Lexus
Chiptuning Mazda
Chiptuning Mercedes Benz
Chiptuning Mini
Chiptuning Mitsubishi
Chiptuning Nissan
Chiptuning Opel
Chiptuning Peugeot
Chiptuning Porsche
Chiptuning Renault
Chiptuning Rover
Chiptuning Saab
Chiptuning Seat
Chiptuning Skoda
Chiptuning Smart
Chiptuning Ssangyong
Chiptuning Suzuki
Chiptuning Toyota
Chiptuning Volkswagen
Chiptuning Volvo
 
Deel deze pagina