specialisaties van Ventura Tuning

Chiptuning Audi A1 1.4 TFSI 122 PK

Chiptuning Audi A1 1.4 TFSI 122 PK     Standaard: Ventura:
  Vermogen PK / KW: 122 / 90 160 / 118
  Koppel NM: 204 240
  Topsnelheid km / uur: 203 219
  Acceleratie 0-100 km / uur sec.: 8,9 8,0
  Gem. brandstofverbruik l / 100 km: 5,30 4,71
  Prijs: 485
   
 

                    

Chiptuning Audi A1 1.4 TFSI Benzine 122 PK - 204 NM > Na Tuning 160 PK en 240 NM

Om brandstofbesparing en CO2 reductie te kunnen realiseren,immers ieder automerk moet groen koos Audi via VAG broer Volkswagen  ook voor downsizing. Geen 1600 of 1800 benzine motor meer voor de Audi A1 maar een geblazen variant met turbo en beduidend minder cilinderinhoud.Veel Audi A1 rijders wisten eerst niet goed wat van zo,n kleine motor te moeten denken maar tijdens een proefrit overtuigde de 1.4 TFSI motor al snel. t.o.v een grotere motor zonder turbo trekt de 1.4 TFSI motor al veel beter bij een lager toerental, het koppel ligt hoger en het koppel wordt reeds bereikt bij een lager toerental. Zeker ook Audi rijders met aanhanger of caravan weten inmiddels de 1.4 TFSI benzinemotor op waarde te schatten. Ook de 7 traps DSG transmissie gekoppeld aan de 1.4 TFSI Audi motor doet het geweldig en biedt zeer veel rijcomfort. Wij hebben hiervoor de perfecte chiptuning Audi A1 ontwikkeld om zo het meeste uit uw auto te halen.

De oplossing : Het Brandstofverbruik van uw Audi  11%  laten dalen dankzij Chiptuning Audi A1 1.4 TFSI

Zodra zo'n nieuwe Audi 1.4 TFSI motor op de markt komt krijgen wij altijd gelijk de vraag van klanten kan zo,n motor nou nog zuiniger dan dat hij origineel geleverd wordt door de fabrikant ? Ja, door optimalisatie van de benzine inspuiting en een iets vroegere opbouw van de turbodruk kunt u circa 400 toeren vroeger schakelen doordat u een hoger koppel krijgt bij een lager toerental, uw Audi A1 1.4 TFSI motor hoeft dus minder toeren te maken, wat het rendement uit het verbranden van de benzine verhoogt ,indien gewenst heeft u altijd vermogen over voor soepel en snel inhalen of invoegen op de snelweg. De motor rijdt ook nog fijner en u kunt indien gewenst zeer schakellui rijden en dat dankzij de door ons ontwikkelde chiptuning Audi A1.

Montage Chiptuning Audi A1 1.4 TFSI 122 PK 204 NM

De chiptuning Audi A1 wordt aangesloten d.m.v. 8 originele Audi stekkers onder de kap van uw Audi A1 1.4 TFSI. Geen knippen of solderen en de originele data in de computer van uw Audi A1 blijft origineel,dat vindt uw Audi dealer wel zo prettig.(software updates kunnen dus gewoon bij uw garage uitgevoerd worden) de Ventura Tuning past zowel 1 de benzinecurve van de drukopbouw aan,2 de turbodruk en 3 inactief de injectietiming. U of u garage kan ten allertijde onze tuning snel en simpel uitschakelen, zonder demontage van de tuning. Het monteren of demonteren van de chiptuning Audi A1 1.4 TFSI is in maximaal 1,5 minuut gebeurd.

Garantie Chiptuning Audi A1 1.4 TFSI

Standaard mag van Pon de importeur van uw Audi A1 1.4 TFSI niet getuned worden,tenzij het via ABT gebeurd, die levert voor de Audi A1 1.4 TFSI chiptuning maar deze is wel Zeer prijzig. Ventura Tuning levert haar tuning rechtstreeks aan officiele Audi dealers, wij zijn daar zeer content mee. Standaard leveren wij 3 jaar productgarantie op de externe Ventura chiptuning module.Wilt u meer dan hebben wij binnenkort de mogenlijkheid om via een verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en/of uw aandrijflijn te laten overnemen tegen bijbetaling. Standaard zit er bij de prijs van onze chiptuning Audi A1 geen motor en/of aandrijflijn garantie in. Montage kosten komen soms over de kostprijs voor de tuning heen.

NIEUWS

Overname Motor garantie i.c.m. chiptuning Audi A1 1.4 TFSI 122 PK 204 NM.

Dankzij de te verwaarlozen schade aan motoren die door Ventura Tuning getuned zijn komen wij als eerste tuning producent met een verzekeringspolis via een externe verzekeringsmaatschappij die voor een 1.4 TFSI motor met standaard 122 PK de motorgarantie kunnen overnemen voor € 150 per jaar met een max van 2 jaar en max 150.000 Km. Vele leasemaatschappijen willen graag deze verzekering zodat zij accoord kunnen gaan wanneer klanten hun auto door Ventura Tuning professioneel laten tunen, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Rijervaringen met Chiptuning Audi A1 1.4 TFSI.

Wij hebben reeds vele van deze 1.4 TFSI motoren getuned, u kunt de rijervaringen elders vinden op onze website.

Audi A1 1.4 TFSI benzinemotor getuned > 160 PK en 240 NM