specialisaties van Ventura Tuning

Chiptuning Audi A3 1.4 TFSI 122PK

Chiptuning Audi A3 1.4 TFSI 122 PK     Standaard: Ventura:
  Vermogen PK / KW: 125 / 92 155 / 114
  Koppel NM: 204 245
  Topsnelheid km / uur: 203 222
  Acceleratie 0-100 km / uur sec.: 9,6 8,2
  Gem. brandstofverbruik l / 100 km: 6,49 5,77
  Prijs: 495
   
 

                    

Chiptuning A3 1.4 TFSI Benzine 125 PK 204 NM

Audi A3 1.4 TFSI benzinemotor Getuned > 155 PK en 245 NM

De nieuwe 1.4 TFSI benzine motor is inmiddels ook voor de Audi A3 beschikbaar. Geen TSi zoals bij Volkswagen maar een TFSI. Dezelfde motor maar een iets chiquere aanduiding. Vele Audi A3 rijders moesten wel even wennen aan de gedachten van een 1.4 motor maar als men eenmaal had proef gereden dan is men zeker overtuigd. De zuinige 1.4 TFSi motor heeft zoveel meer power dan de 1.6 FSi dat je de kleinere cilinderinhoud al gauw vergeet. Door het hoge koppel wat al best vroeg beschikbaar is presteerd deze moderne 1.4 TFSI motor prima in de Audi A3. Er is veel draaimoment / koppel beschikbaar al bij een laag toerental. De 1.4 TFSi is gewoon een heerlijke motor. Toch kiezen vele leaserijders momenteel voor de 1.2 TFSi uitvoering met 105 PK in verband met het lage bijtelling tarief (20%) wat natuurlijk zeer gunstig is. Maar de 1.4 TFSi heeft natuurlijk wel wat meer pit ten opzichte van zijn kleinere 1.2 TFSi broertje. Chiptuning A3 1.4 TFSI helpt om het verborgen vermogen van uw 1.4 TFSi motor met 125 PK te vergroten naar 155 PK en 245 NM. Dat is meer dan voldoende en laat uw auto sportief en zeer aangenaam rijden. De topsnelheid neemt toe naar 222 KM per uur.Ventura Tuning kan de chiptuning A3 1.4 TFSi nu al leveren.

Chiptuning A3 1.4 TFSI - De oplossing om het Brandstofverbruik 11% te kunnen laten dalen.

Zodra de nieuwe 1.4 TFSI motor voor de Audi A3 beschikbaar kwam kregen wij bij Ventura Tuning gelijk de vraag van Audi klanten kan zo'n motor nou nog zuiniger dan dat hij origineel geleverd wordt door Audi af fabriek? Ja, door chiptuning A3 1.4 TFSi wat inhoudt optimalisatie van de benzine inspuiting en een iets vroegere opbouw van de turbodruk kunt u circa 450 toeren vroeger schakelen doordat u een hoger koppel krijgt bij een lager toerental. Uw Audi A3 1.4 TFSI motor hoeft dus minder toeren te maken wat het rendement uit het verbranden van de benzine verhoogt. Indien gewenst heeft u altijd vermogen over voor soepel en sportief snel inhalen of invoegen op de snelweg. Uw Aud A3 motor rijdt na chiptuningi A3 1.4 TFSI ook gelijk een stuk fijner en u kunt indien gewenst ook zeer schakellui rijden.

Montage van de Chiptuning A3 1.4 TFSI Mini ECU

De tuning wordt aangesloten door middel van 6 +2 originele Audi stekkers onder de kap van uw Audi A3. Geen geknip of gesoldeer en de originele data in de computer van uw Audi A3 1.4 TFSI blijft origineel. Dat vindt uw Audi dealer wel zo prettig (software updates kunnen dus gewoon bij uw garage uitgevoerd worden). De Ventura Tuning past zowel de benzinecurve van de drukopbouw aan, de turbodruk, inactief de injectietiming en de inspuitduur. U of uw garage kan ten allertijde onze tuning snel en simpel uitschakelen, zonder demontage van de tuning. Het monteren of demonteren van de chiptuning Audi A3 1.4 TFSI is in maximaal 1,5 minuut gebeurd. Ja, dat is echt zo snel mogelijk.

Chiptuning A3 1.4 TFSi met S-Tronic Bak.

Kan mijn Audi A3 1.4 TFSi met S-tronic transmissie ook voorzien worden van Ventura chiptuning A3 1.4 TFSi ? Ja dat kan prima, door een stukje slimme software geven wij het extra koppel niet in één klap vrij maar in 5 partjes van telkens 10 miliseconde. U merkt geen verschil maar de S-tronic bak van uw 1.4 TFSi motor en de aandrijfassen worden op deze manier gespaard. De bak en assen krijgen zeg maar net even de tijd om het koppel vrij te geven .De Chiptuning A3 1.4 TFSi voor een S-Tronic bak is software matig net even anders als voor een handgeschakelde versie.

Chiptuning A3 1.4 TFSi Lease Auto

Kan mijn lease auto veilig getuned worden? Ja, dat kan. Dagelijks voorziet Ventura Tuning vele leaseauto's van Chiptuning A3 1.4 TFSi. Voor de klant is het makkelijk omdat onze professionele tuning binnen 1 minuut weer verwijderd kan worden en de meeste leasemaatschappijen zijn inmiddels met Ventura Tuning wel bekend. Wel is het mogenlijk dat als u melding maakt bij uw leasemaatschappij dat u uw Audi A3 van Ventura Chiptuning A3 1.4 TFSi hebt laten voorzien dat uw maandelijkse bijdrage omhoog gaat. Jammergenoeg wordt er vanuit gegaan dat u na tuning veel harder gaat rijden wat in de praktijk vaak niet het geval zal zijn. De meeste leaserijders willen gewoon graag een soepele fijne lease auto die net even wat meer pit heeft. De Ventura Chiptuning Audi A3 1.4 TFSi is een zeer fijne sportieve optie voor uw Audi , kom dit zelf ook uitproberen.

Garantie chiptuning A3 1.4 TSI 125 PK 204 NM

Standaard mag van Pon de importeur van Audi de A3 1.4 TFSI niet getuned worden, tenzij het via ABT gebeurd, maar die levert voor de Audi A3 1.4 TFSI alleen een absurd dure tuning € 1549,-. Ook wel begrijpelijk zij weten immers niet of de chiptuning wel goed wordt uitgevoerd en hebben daar geen enkel toezicht op. Ventura Tuning levert haar chiptuning A3 1.4 TFSi ook rechtstreeks aan officiele Audi dealers. Wij zijn daar zeer content mee. Standaard leveren wij 3 jaar productgarantie op de externe Ventura Mini Ecu. Wilt u meer? Dan hebben wij binnenkort de mogenlijkheid om via een verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en/of uw aandrijflijn te laten overnemen tegen bijbetaling. Standaard zit er bij de prijs van onze Chiptuning A3 1.4 TFSi geen motor en/of aandrijflijn garantie in. Montage kosten komen soms over de kostprijs voor de chiptuning heen.

NIEUWS

Overname motorgarantie voor uw Chiptuning A3 1.4 TFSI 125 PK 204 NM

Dankzij de nihile schade aan motoren die door Ventura Tuning getuned zijn leveren wij als eerste tuning producent een verzekeringspolis via een externe verzekeringsmaatschappij die voor een Audi A3 1.4 TFSI motor met standaard 125 PK de motorgarantie overnemen voor € 150,- per jaar, met een max van 2 jaar en 150.000 kilometer. Vele leasemaatschappijen willen graag deze verzekering zodat zij akkoord kunnen gaan wanneer klanten hun A3 door Ventura van een professionele chiptuning A3 1.4 TFSi laten voorzien. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Rijervaring Chiptuning A3 1.4 TFSI 125 PK

Wij hebben inmiddels meer dan 300 van deze 1.4 TFSi /TSi motoren voorzien van Chiptuning A3 1.4 TFSi, met zeer goed resultaat mogen wij wel zeggen > 155 PK en 245 NM. Op onze website zijn daar de rijervaringen van beschikbaar onder het kopje > Rijervaringen op de Homepagina of via onderstaande knop.