specialisaties van Ventura Tuning

Chiptuning BMW 216i 136PK

    Standaard: Ventura:
  Vermogen PK / KW: 136 / 100
  Koppel NM:
  Topsnelheid km / uur:
  Acceleratie 0-100 km / uur sec.:
  Gem. brandstofverbruik l / 100 km:
  Prijs: 495
   
 

                    

Chiptuning BMW 216i 136 PK Resultaat

De geheel nieuwe BMW 216i 136 PK 3 cilinderi turbo benzinemotor heeft zijn opwachting gemaakt. Deze super zuinige BMW turboi motor heeft de zelfde PK,s als de 116i 4 cilnder benzine motor maar is een stuk zuiniger,en lichter. Wel loopt het koppel snel terug. Met chiptuning BMW 216i 136 PK heeft uw BMW motor nog meer trekkracht vanaf een laag toerental gelijk beschikbaar en houdt uw BMW motor het koppel ook langer vast.

Ventura Chiptuning BMW 216i 136 PK in combinatie met Lease auto

BMW houdt van vernieuwing, en bij Ventura Tuning geven wij daar ook de voorkeur aan, stilstand is achteruitgang. BMW copieerd tijdens een garagebezoek de software van uw BMW computer om die rechtstreeks naar Duitsland te sturen voor controle.Uw BMW ECU Softwarematig tunen is dus echt verleden tijd, want u raakt op die manier gelijk uw fabrieksgarantie kwijt. Door een innovatieve hardware en een zeer geavanceerde software van onze Ventura tuning ziet BMW het gebruik van Ventura Tuning niet. Ons advies is altijd om de tuning even voor uw garagebezoek simpel te verwijderen (anders ziet uw BMW deale ronze externe computer wel zitten) tenzij uw BMW dealer natuurlijk gewoon dealer van ons is en ons merk tuning gewoon respecteert. Zij willen toch immers ook de beste chiptuning voor uw BMW 216i 136 PK.

Montage Ventura Chiptuning BMW 216i 136 PK

De montage van onze Chiptuning BMW 216i 136 PK gaat zeer eenvoudig omdat wij over de 58 Polige originele BMW ECU stekker beschikken.De montage duurt max 1,5 minuut en de installatie kunt u veilig en eenvoudig doen met onze zeer duidelijke FULL color handleiding die u GRATIS bij uw BMW tuning krijgt.

Ventura Chiptuning BMW 216i 136 PK Automaat

Door een slewrate limit in onze software wordt het koppel trager en iets lager opgebouwd. Zo krijgt uw BMW 216i 136 PK motor wel veel souplesse maar net even iets minder koppel onderin om uw automaat minder te belasten en toch veel rijplezier te hebben. Zo ziet u dat wij bij het ontwikkelen van de tuning voor een BMW met alles rekening houden.

Chiptuning BMW 216i 136 PK en Fabrieksgarantie

BMW geeft officieel geen toestemming om haar motoren te tunen. Echter dat het geen probleem hoeft te zijn laat de samenwerking met AC Schnitzer tuning zien. De motoren kunnen blijkbaar best tegen wat meer vermogen. Het lijkt vooral een kwestie van geld te zijn, de prijzen van AC Schnitzer zijn zo absurd hoog dat het merk in Nederland nauwelijks wordt verkocht. Als u dus uw tuning op uw BMW laat zitten als u naar uw BMW dealer gaat  dan kan dat in het ergste geval garantie beperking opleveren. Ventura Tuning heeft hier als fabrikant een optie voor in de vorm van een externe motorgarantie. Wel uw BMW 216i 136 PK kunnen tunen en toch volop zekerheid. Meer informatie hierover  op aanvraag.