specialisaties van Ventura Tuning

Chiptuning Golf 8 1.0 TSi

Chiptuning Golf 8 1.0 TSi

Chiptuning Golf 8 1.0 TSi 90 PK

Chiptuning Golf 8 1.0 TSi 110 PK

 

Chiptuning Golf 8 1.0 TSi de oplosing voor Veilig Meer vermogen.

Bent u de trotse bezitter van een nieuwe Golf 8 1.0 TSi en had u graag wat meer vermogen gewild ? Dan helpen wij u graag verder. Volkswagen levert de Golf 8 met een 1.0 TSi motor met 90 PK en een snellere uitvoering met 110 PK. Met chiptuning Golf 8 1.0 TSi kunnen wij op een veilige manier het vermogen verhogen tot Maximaal 142 PK en dat rijdt Echt heel fijn. Chiptuning Golf 8 1.0 TSi is voor beide vermogensversies leverbaar.

Chiptuning Golf 8 1.0 TSi Extern laten uitvoeren

Wij kiezen er heel bewust voor om de chiptuning Golf 8 1.0 TSi niet via OBD in de originele computer van uw Golf 8 zelf te flashen. Weloverwogen plaatsen wij onze geavanceerde Externe 3D ecu naast de originele computer van uw Golf 8 1.0 TSi motor. Daarin plaatsen wij veilig onze op maat gemaakte chiptuning Golf 8 1.0 TSi tuning software. Zo kan uw Golf 8 binnen 4 minuten weer ongetuned worden gemaakt en net zo snel weer terug worden getuned, zo is chiptuning Golf 8 1.0 TSi ook ideaal voor leaserijders. OBD chiptuning in de computer ziet Volkswagen gelijk en u kunt OBD chiptuning zelf nooit even gemakkelijk ongedaan maken !

Chiptuning Golf 8 1.0 TSi Veilig uitvoeren

Standaard heeft volkswagen de 1.0 TSi motoren niet erg veel vermogen meegegeven omdat het vermogen anders te dicht bij het vermogen van de 1.5 TSi motor zou komen. Zo is er dus voldoende ruimte om chiptuning Golf 8 1.0 TSi toe te passen. Eerder werd de 1.0 TSi motor ook als standaard met 115 PK af fabriek uitgerust dus als je dan de 90 PK versie nu op 115 PK zet dan haal je dezelfde standaardwaarde als destijds origineel. Volkswagen geeft hun motoren altijd een ruime veiligheidsmarge en die benutten wij om uw motor achteraf te upgraden.

Chiptuning Golf 8 1.0 TSi Leaseauto

Bent u een van de gelukkigen die de nieuwe Golf 8 1.0 TSi heeft mogen leasen dan hebben wij goed nieuws voor u. Met chiptuning Golf 8 1.0 TSi kunnen wij op een goede verantwoorde manier het vermogen van uw Golf 8 verhogen tot een aangename waarde. Onze chiptuning Golf 8 1.0 TSi is simpel te plaatsen en ook heel gemakkelijk weer te verwijderen, door onze Volkswagen chiptuning specialisatie tunen wij veel van deze mooie motoren, en onze klanten zijn erg content met ons resultaat.