specialisaties van Ventura Tuning

Chiptuning Hyundai ix35 1.7 CRDI

Chiptuning Hyundai IX35 1.7 CRDI     Standaard: Ventura:
  Vermogen PK / KW: 116 / 85 142 / 104
  Koppel NM: 260 320
  Topsnelheid km / uur: 173 188
  Acceleratie 0-100 km / uur sec.: 12,4 11,0
  Gem. brandstofverbruik l / 100 km: 5,20 4,52
  Prijs: 485
   
 

                    

Chiptuning Hyundai IX35 1.7 CRDi

Als eerste kreeg de Hyundai iX 35 1.7 CRDI 116 PK de stille 1.7 CRDI commonrail motor met 116 PK. Met deze 1.7 CRDI heeft Hyundai een prachtige krachtige moderne zuinige en soepele dieselmotor met B label voor de i40 dat maakt met 20% bijtelling deze super mooie auto wel heel interessant voor de zakelijke rijders .De Hyundai ix35 is met haar 1.7 CRDi motor met 116 PK t.o.v. de concurentie al netjes bedeeld, maar doordat de auto geen lichtgewicht is zou wat meer Power wel een welkome aanvulling zijn want immers zo,n sportieve auto verdiend ook een sportieve dieselmotor. Veel Hyundai rijders zijn in het verleden natuurlijk verwend met een 2.0 CRDI dieselmotor en daarom heeft Ventura Tuning voor de ix35 speciaal chiptuning Hyundai ix35 ontwikkeld.

Eigenschappen van de Hyundai iX35 1.7 CRDi motor met 116 PK.

De Hyundai iX35 1.7 CRDI commonrail 116 PK motor is zeer soepel en trekt veel beter van onderuit dan de oude 2.0 CRDI motoren van Hyundai. Dankzij geheel nieuwe Piëzo commonrailinjectoren is de nauwkeurigheid van brandstofinspuiting en daarmee het brandstofverbruik aanzienlijk verbeterd.Wel een klein minpuntje is dat de 1.6 CRDI in de IX35 standaard gekoppelt is aan een 6 bak,de automaat is in het begin stadium nog niet gelijk leverbaar.Vele zakelijke rijders zullen dit jammer vinden omdat een automaat toch in het dagelijks verkeer een stuk rijcomfort biedt.Wellicht dat Hyundai wacht met de invoering van hun eigen "7 steps DSG bak ", zodra hier meer over bekent is zullen wij u hier over informeren.

Chiptuning Hyundai iX35 1.7 CRDI biedt u de mogenlijkheid om werkelijk het brandstofverbruik tot 13 % te doen dalen.

Zodra de nieuwe Hyundai 1.7 CRDI motor in de IX 35 op de markt kwam kregen wij gelijk de vraag van vele Hyundai rijders kan deze motor nou nog ook nog zuiniger dan dat hij origineel geleverd wordt door de Hyundai ? Ja door optimalisatie van de dieselinspuiting en een vroegere opbouw van de turbodruk kunt u circa 350 toeren vroeger overschakelen doordat uw ix35 1.7 CRDI motor na tuning een hoger koppel krijgt wat reeds bij een lager toerental al beschikbaar is. Uw Hyundai ix35 1.7 CRDI motor hoeft dus minder toeren te maken, wat het rendement uit een liter diesel door een completere verbranding verhoogt ,indien gewenst heeft u altijd ruim vermogen over om soepel en snel in te kunnen halen, of tijdens even vlot invoegen op de snelweg.De i40 dieselmotor rijdt ook nog fijner en u kunt na tuning zeer schakellui rijden, en sportief wanneer u dat wenst, deze sportiviteit mag immers bij zo,n mooie 1.7 CRDI ix35 motor echt niet ontbreken.

Montage Chiptuning Hyundai iX35 1.7 CRDI 116 PK

De 3 D tuning wordt aangesloten d.m.v. 8 originele Hyundai stekkers onder de motorkap van uw ix35 1.7 CRDi. Geen knippen of solderen en de originele data in de computer van uw Hyundai 1.7 CRDi blijft origineel,dat vindt uw Hyundai dealer wel zo prettig.(software updates kunnen dus gewoon bij uw garage uitgevoerd worden) de Ventura Tuning past meervoudig kenvelddata van uw motormanagement tijdelijk aan: 1 de dieselcurve van de brandstof drukopbouw,2 de turbodruk en 3 inactief de injector inspuitduur. Tevens wordt het werkelijke toerental en de koppeltoename gemeten zo waakt onze Mini ECU er over dat er voldoende lucht is (anders krijgt u roet) en wordt de koppelstijging bewaakt.U of u garage kan ten allertijde onze tuning snel en simpel uitschakelen, zonder demontage van de tuning.Het monteren of demonteren van de tuning voor uw Hyundai ix35 CRDi is in maximaal 3 minuten gebeurd, dus ook zeer ideaal voor leaserijders.

Garantie Chiptuning Hyundai iX35 1.7 CRDi.

Standaard mag van Greenib Car B.V de importeur van de Hyundai ix35 niet getuned worden.Hierin is Hyundai een uitzondering want bij vel emerken zoals Volkswagen en Mercedes is chiptuning achteraf al heel normaal.Ventura Tuning levert haar tuning ook rechtstreeks aan officiele Hyundai dealers, wij zijn daar al stuning producent zeer content mee. Standaard leveren wij 3 jaar productgarantie op de externe Ventura Mini ECU.Wilt u meer dan hebben wij de mogenlijkheid om via een Nederlandse verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en/of uw aandrijflijn te laten overnemen tegen bijbetaling. Standaard zit er bij de prijs van onze tuning geen motor en/of aandrijflijn garantie in, montage kosten komen soms bij Hyundai dealers als extra over de kostprijs voor de tuning heen.

Het bijverzekeren van de motorgarantie is via ons niet duur daar de verzekeringsmaatschappij een zeer goed vertrouwen heeft in ons product gezien onze uiterst minimale schades de afgelopen 9 jaar.

Rijervaringen Chiptuning Hyundai iX35 1.7 CRDI

Ventura Tuning heeft zelfs nu al meerdere Hyundai IX35 mogen chiptunen met een zeer positief resultaat. Bekijk daarom zeker ook de chiptuning hyundai ix35 pagina om de ervaringen te bekijken.

Chiptuning Hyundai iX35 1.7 CRDi 116 PK Resultaat Na Tuning >142PK en 315 NM<

De montage gaat veilig en snel door middel van 8 originele Hyundai stekkers. Zo monteerd en demonteerd u de chiptuning Hyundai IX35 in een ommezien.