specialisaties van Ventura Tuning

Chiptuning Hyundai Kona

Chiptuning Hyundai Kona

Ventura Tuning heeft de chiptuning Hyundai Kona voor alle 4 de Motor varianten beschikbaar.

Chiptuning Hyundai Kona 1.0 T-GDi 120 PK

Chiptuning Hyundai Kona 1.6 T-GDi 177 PK

Chiptuning Hyundai Kona 1.6 CRDi 115 PK

Chiptuning Hyundai Kona 2.0 CRDi 136 PK

Ontwikkeling procedure

Als fabrikant en ervaren Hyundai chiptuningspecialist krijgen wij via een bevriende Hyundai dealer en Kia dealer telkens de nieuwste modellen met de nieuwste motoren ter beschikking, dit is echt een groot voordeel. Zo kunnen wij de auto uitlezen en uitvoerig testen en zo onze chiptuning hyundai Kona in een periode van 4 tot 6 weken keurig netjes op maat ontwikkelen . Dit is absoluut de beste werkwijze !

BrandstofVerbruik

Tijdens onze ontwikkelingen is drivability en een zo fijn mogelijk rijdende motor onze hoofdprioriteit ! Wij besteden echter zeer veel tijd aan onze chiptuning hyundai Kona om dit te realiseren met een zo laag mogelijk brandstof verbruik. Door alle timingen (moment van brandstof aanpassing) i.c.m. de opbouw van de turbodruk zo netjes mogelijk op elkaar af te stemmen halen wij besparingen tot wel 10% tijdens dagelijks gebruik.

Betrouwbaarheid na chiptuning

Hyundai geeft origineel 5 jaar fabrieksgarantie op haar mooie modellen. Ons is er alles aan gelegen om onze tuning zo netjes te maken dat u geen beroep hoeft te doen op die motorgarantie. De turbodruk en de uitlaatgastemperatuur zijn tijdens onze ontwikkeling van chiptuning Hyundai Kona een zeer belangrijk gegeven. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat er een ruime reserve blijft, dit geeft een vertrouwd gevoel.

Wat passen wij bij uw motor precies aan.

In onze professionele tuning wordt 3D in de kenvelden van uw motor het moment van brandstof druk aanpassing aangepast, de turbodruk wordt verhoogt binnen de toelaatbare waarden van de turbolader en de katalysator/uitlaatsysteem. De inspuitduur en dit geheel wordt zo afgesteld dat uw motor onder alle verschillende omstandigheden een zo ideaal mogelijke verbranding kan realiseren. Optimalisatie is onze Kracht !

 

Chiptuning Hyundai Kona is een Kwaliteits product van Ventura Tuning, door onze jarenlange specialisatie voor Hyundai en Kia en het voortdurend inspelen op de nieuwste motortechnieken kunnen wij u een betrouwbaar product leveren wat zich al vele jaren bij dagelijks gebruik heeft bewezen. Wij hebben meerdere officiele Hyundai en Kia dealers als klant, hun motto: als we het doen dan moet het goed !