specialisaties van Ventura Tuning

Chiptuning Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK

    Standaard: Ventura:
  Vermogen PK / KW: 110 134
  Koppel NM: 260 310
  Topsnelheid km / uur: 188 210
  Acceleratie 0-100 km / uur sec.: 11,2 9,7
  Gem. brandstofverbruik l / 100 km: 3,3 3.3
  Prijs: o.a.
   
 

                    

Rijervaringen Chiptuning Renault Megane 4

Resultaat Chiptuning Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK

Als fabrikant is Ventura tuning er in geslaagd om de nieuwe Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK succesvol te tunen. Wij kunnen uw Renault Megane chiptunen zonder dat de computer van uw Renault open hoeft! Mede door intensief testen is het resultaat zeer goed. De motor pakt veel beter van onderuit op en rijdt veel sportiever en het verbruik is lager bent u ook geinteresseerd in chiptuning Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK mail ons

Lease auto i.c.m. Chiptuning Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK

De Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK is een zeer gewaardeerde auto onder de leaserijders. Een heerlijke comfortabele luxe reisauto waar je dagelijks aangenaam je kilometers mee kunt maken. Toch is deze motor af fabriek van onderuit erg geknepen. Dankzij onze geavanceerde chip- tuning kunnen wij er voor zorgen dat de motor uit uw Megane simpel en snel veilig voorzien kan worden van wat meer vermogen.


Installatie Chiptuning Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK

De installatie van onze chiptuning Renault Megane 4 1.5 dci geschiedt door het plaatsen van een pasklare kabelboom voorzien van 10 originele Renault stekkers en dit geheel wordt aangesloten op onze geavanceerde externe ecu. Zo is onze chiptuning Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK simpel om te plaatsen en net zo simpel om weer te verwijderen. Er hoeft dus nooit gesoldeert te worden !


Automaat i.c.m Chiptuning Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK

Ook voor de Renault Megane 4 1.5 dci automaat versie hebben wij een chiptuning Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK ontwikkeld. Dit programma is speciaal afgesteld voor de automatische transmissie zodat deze met extra koppel (meer trekkracht) gewoon netjes blijft schakelen. Zo heeft uw Renault Megane nog steeds het rijcomfort van de automaat, maar wel de extra sportiviteit die u tijdens uw ritten nog meer rijplezier geeft.


Brandstofverbruik i.c.m. chiptuning Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK

Aangezien het brandstofverbruik van de Renault Megane 1.5 dci motor origineel al erg zuinig is is het ons niet gelukt om dit serieus te verbeteren. Dit heeft er natuurlijk ook mee te maken dat u de extra souplesse al gauw aanwend omdat dat gewoon lekkerder rijdt. Zuinig bij en constante rit, en pittig indien gewenst. Met chiptuning Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK kunt u dus zuiniger rijden alleen dan met meer plezier.


Fabrieksgarantie i.c.m. Chiptuning Renault Megane 4 1.5 dci 110 PK

Officieel mag u uw Renault Megane 1.5 dci motor van Renault Frankrijk niet laten tunen. In de computer nieuwe tuning-software plaatsen is uit den boze want dat ziet Renault gelijk. Met onze geavanceerde chiptuning kunt u met de huidige stand van de techniek heerlijk getuned rijden en als u de tuning voor uw garagebezoek even simpel en snel uit klikt zien wij geen enkele reden waarom uw Fabrieksgarantie beperkt zou worden.