specialisaties van Ventura Tuning

Chiptuning Volkswagen Golf 6 1.2 TSI

Chiptuning Volkswagen Golf 6 1.2 TSI     Standaard: Ventura:
  Vermogen PK / KW: 105 / 77 133 / 98
  Koppel NM: 174 215
  Topsnelheid km / uur: 190 205
  Acceleratie 0-100 km / uur sec.: 10,5 9,1
  Gem. brandstofverbruik l / 100 km: 5,20 4,52
  Prijs: ACTIEPRIJS 425
   
 

                    

Chiptuning Golf 6 1.2 TSI Benzine 105 PK 175 NM 

Let Op: er zijn inmiddels tuners die zelfs 140 PK beloven, dat is haalbaar maar er moet dan wel permanent Ron 98 Benzine worden getankt !!!

Volkswagen Golf 6 1.2 TSI benzinemotor Getuned  > 133 PK en 215 NM

Na introductie van de 1.2 TSi motor in de nieuwe Polo heeft de nieuwe 1.2 TSI benzine motor inmiddels ook zijn intrede in de Golf 6 gedaan. Ondanks de tevredenheid onder Volkswagen Golf 6 klanten over de basis 1.4 TSI motor met 122 PK  was er toch zeker behoefte aan een nog zuinigere versie met een lagere CO2 uitstoot zodat de maandelijkse bijtelling omlaag kon. Door het relatief hoge koppel kan deze moderne kleine 1.2 TSI motor uistekend met de VW Golf 6 uit de voeten. Er is veel draaimoment/koppel beschikbaar al bij een relatief laag toerental. Wat je wel merkt als je ook al in de 1.4 TSI Golf 6 hebt gereden dat de Golf 6  met de 1.2 TSI benizine motor iets minder gretig is dan zijn grote broer,met name onderin echter voor leaserijders is het lage bijtelling tarief natuurlijk zeer gunstig, zij kunnen hun lease auto vol hangen met opties en hebben toch een lage bijtelling, tel uit uw winst, bovendien ziet de Golf 6 1.2 TSI er net zo leuk van buiten uit als een 1.4 TSi. Chiptuning Golf 6 1.2 TSI helpt het vermogen van uw 1.2 TSi te vergroten naar 133 PK en 215 NM , dat is meer dan een standaard 1.4 TSi heeft (122 PK en 204 NM).het wordt echt een wolfje in schaapskleren, TOP 205 KM per uur

Chiptuning Golf 6 1.2 TSI - De oplossing om het Brandstofverbruik 11% te kunnen laten dalen.

Zodra zo'n nieuwe Volkswagen 1.2 TSI motor op de markt kwam kregen wij als tuner gelijk de vraag van klanten kan zo,n motor nou nog zuiniger dan dat hij origineel geleverd wordt door de fabrikant ? Ja door optimalisatie van de benzine inspuiting en een iets vroegere opbouw van de turbodruk kunt u circa 400 toeren vroeger schakelen doordat u een hoger koppel krijgt bij een lager toerental, uw Golf 6 1.2 TSI motor hoeft dus minder toeren te maken, wat het rendement uit het verbranden van de benzine verhoogt ,indien gewenst heeft u altijd vermogen over voor soepel en snel inhalen of invoegen op de snelweg. De 1.2 TSI benzine motor rijdt ook nog fijner en u kunt indien gewenst zeer schakellui rijden.

Montage van de Chiptuning Golf 6 1.2 TSI Mini ECU

De tuning wordt aangesloten d.m.v. 6 originele Volkswagen stekkers onder de kap van uw Golf 6. Geen knippen of solderen en de originele data in de computer van uw Volkswagen Golf 6 1.2 TSI blijft origineel,dat vindt uw Volkswagen dealer wel zo prettig.(software updates kunnen dus gewoon bij uw garage uitgevoerd worden) de Ventura Tuning past zowel 1 de benzinecurve van de drukopbouw aan,2 de turbodruk en 3 inactief de injectietiming.4 de inspuitduur. U of u garage kan ten allertijde onze tuning snel en simpel uitschakelen, zonder demontage van de tuning.Het monteren of demonteren van de chiptuning voor uw Volkswagen Golf 6 1.2 TSI is in maximaal 1,5 minuut gebeurd.

Chiptuning Golf 6 1.2 TSi met DSG Bak

Kan mijn Golf 6 1.2 TSi met DSG transmissie ook getuned worden.Ja dat kan prima,door een stukje slimme software geven wij het extra koppel niet in één klap vrij maar in 5 partjes van telkens 10 miliseconde. U merkt geen verschil maar de DSG bak van uw 1.2 TSi motor en de aandrijfassen worden op deze manier gespaard,de bak en assen krijgen zeg maar de tijd om het koppel vrij te geven .

Chiptuning Golf 6 1.2 TSi Lease Auto

Kan mijn lease auto veilig getuned worden ? Ja dat kan , dagelijks tunen wij vele leaseauto,s. Voor de klant is het makkelijk omdat onze professionele tuning binnen 1 minuut weer verwijderd kan worden en de meeste leasemaatschappijen zijn inmiddels met Ventura Tuning wel bekend. Wel is het mogenlijk dat als u melding maakt bij uw leasemaatschappij dat u uw Golf 6 1.2 TSi hebt laten tunen dat uw maandelijkse bijdrage omhoog gaat.

Jammer want er wordt dan vanuit gegaan dat u na tuning veel harder gaat rijden wat in de praktijk niet het geval zal zijn. De meeste leaserijders willen gewoon graag een soepele fijne lease auto die net even wat meer pit heeft. De Golf 6 1.2 TSi getuned is een zeer fijne auto voor dagelijks gebruik. Met chiptuning Golf 6 is het nog net wat aangenamer.

Garantie chiptuning Golf 6 1.2 TSI 105 PK 175 NM

Standaard mag van Pon de importeur van de Volkswagen Golf 6 1.2 TSI niet getuned worden,(tenzij het via ABT gebeurd, maar die levert voor de VW Polo 1.2 TSI nog geen tuning) ook wel begrijpelijk zij weten immers niet of de chiptuning wel goed wordt uitgevoerd en hebben daar geen enkel toezicht op. Ventura Tuning levert haar tuning rechtstreeks aan officiele VW dealers, wij zijn daar zeer content mee. Standaard leveren wij 3 jaar productgarantie op de externe Ventura chiptuning module. Wilt u meer dan hebben wij binnenkort de mogenlijkheid om via een verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en/of uw aandrijflijn te laten overnemen tegen bijbetaling. Standaard zit er bij de prijs van onze tuning geen motor en/of aandrijflijn garantie in, montage kosten komen over de kostprijs voor de tuning heen.

NIEUWS

Overname Motor garantie voor uw  Chiptuning Golf 6  1.2 TSI 105 PK 175 NM

Dankzij de nihile schade aan motoren die door Ventura Tuning getuned zijn komen wij als eerste tuning producent binnenkort met een verzekeringspolis via een externe verzekeringsmaatschappij die voor een Golf 6 1.2 TSI motor met standaard 105 PK de motorgarantie overnemen voor € 75,- voor het eerste jaar en € 100,- voor het tweede jaar. Vele leasemaatschappijen willen graag deze verzekering zodat zij accoord kunnen gaan wanneer klanten hun auto door Ventura Tuning professioneel laten tunen, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Rijervaring Chiptuning Golf 6 1.2 TSI 105 PK

Wij hebben inmiddels meer dan honderd van deze 1.2 TSi motoren getuned, met zeer goed resultaat mogen wij wel zeggen > 133 PK en 215 NM. Op onze website zijn daar de rijervaringen van beschikbaar onder het kopje >rijervaringen op de Homepagina

Volkswagen Golf 6 1.2 TSI benzinemotor Getuned  > 133 PK en 215 NM