specialisaties van Ventura Tuning

Chiptuning Volkswagen Golf 7 1.6 TDI

Chiptuning Volskwagen Golf 7 1.6 TDI 105PK     Standaard: Ventura:
  Vermogen PK / KW: 105 / 77 132 / 97
  Koppel NM: 250 310
  Topsnelheid km / uur: 200 210
  Acceleratie 0-100 km / uur sec.:
  Gem. brandstofverbruik l / 100 km:
  Prijs: 485
   
 

                    

Chiptuning Golf 7 1.6 TDI 105 PK 250 NM > Resultaat 128 PK en 300 NM <

In 2012 is het dan zo ver de opvolger van de trouwe Volkswagen Golf 6 ziet dan het levenslicht en hoe kan het dan ook na de jarenlange traditie van Volkswagen dat dit de Golf 7 wordt.Ook de Golf 7 krijgt de mooie 1.6 TDI commonrail diesel motor maar die is in de Golf 7 al wel voorzien van een aantal verbeteringen milieutechnisch t.o.v. de Golf 6 1.6 TDi. Met de Golf 7 1.6 TDI kan Volkswagen de concurrentie met Opel Ford en Hyundai weer aan, merken die qua ontwikkeling ook zeker niet stil zitten.De Golf 7 1.6 TDi heeft een beduidend lager brandstofverbruik dan de Golf 6 , dit komt door verbeteringen in de techniek maar de Golf 7 1.6 TDi is ook door het gebruik van meer aluminium en kunststof een stuk lichter geworden,en dat dat scheelt blijkt uit de sterk verbeterde verbruikcijfers.

Eigenschappen van de nieuwe 1.6 TDI motor met 105 Pk in de Golf 7

De Volkswagen Golf 7 1.6 TDI motor is nog soepeler dan de vorige generatie 1.6 TDi motoren. Tevens is het brandstofverbruik verbeterd. Wel een klein minpuntje is dat de 1.6 TDI in de Golf 7 standaard nog steeds gekoppelt is aan een 5 bak. Dit had echt beter een 6 bak kunnen zijn want in bepaalde toerentalgebieden zit ook de nieuwe 1.6 TDI commonrail motor van de Golf 7 gauw buiten zijn af fabriek koppelbereik en gebeurd er vrijwel niets als er gas wordt gegeven. De 7 steps DSG bak (dry) is een mooiere transmisie voor deze Golf 7 1.6 TDI motor en deze motor is zeer goed te combineren met chiptuning Golf 7.Waarschijnlijk komt Volkswagen zelfs binnen nie al te lange tijd met de nieuwe 8 steps DSG !

Chiptuning Volkswagen Golf 7 1.6 TDI biedt u de mogenlijkheid om echt uw brandstofverbruik tot 13 % te doen dalen.

Zodra de nieuwe Golf 7 1.6 TDI motor met 105 PK op de markt kwam kregen wij gelijk de vraag van Golf 7 rijders of ook deze motor nou nog zuiniger gemaakt kan worden? Ja, door optimalisatie van de dieselinspuiting en een vroegere opbouw van de turbodruk kunt u circa 400 toeren eerder schakelen. Doordat uw Golf 7 1.6 TDI motor een hoger koppel krijgt bij een lager toerental hoeft de motor dus minder toeren te maken. Dit verhoogt het rendement. Indien gewenst heeft u altijd vermogen over om even soepel en snel in te kunnen halen of tijdens het vlot invoegen op de snelweg. De motor rijdt ook nog fijner en u kunt na tuning zeer schakellui rijden. Mocht u liever sportief willen rijden dan is dit uiteraard met het extra verkregen vermogen ook zeker mogelijk wanneer u dat wenst. De sportiviteit mag immers in zo'n mooie 1.6 TDI Golf 7 motor gewoon niet ontbreken.

Montage Chiptuning Volkswagen Golf 7 1.6 TDI 105 PK 250 NM

De tuning wordt aangesloten door middel van 8 originele Volkswagen stekkers onder de kap van uw Golf 7 1.6 TDI. Geen knippen of solderen en 
de originele data in de computer van uw Golf 7 1.6 TDI blijft origineel. Dat vindt uw Volkswagen dealer wel zo prettig (software updates kunnen dus gewoon bij uw garage uitgevoerd worden). De Ventura Tuning past meerdere data van uw motor aan: 1 de dieselcurve van de drukopbouw,
2 de turbodruk en 3 inactief de injector inspuitduur. U of uw garage kan ten allertijde onze tuning snel en simpel uitschakelen ook zonder demontage van de tuning. Het monteren of demonteren van de tuning voor uw Volkswagen Golf 7 1.6 TDI is in maximaal 2 minuten gebeurd. Dit maakt de chiptuning van Ventura Tuning ook ideaal voor leaserijders.

Garantie Chiptuning Golf 7 1.6 TDI.

Standaard mag van Pon, de importeur van de Volkswagen Golf 7 1.6 TDI, niet getuned worden tenzij het via ABT gebeurd. Die levert voor de Volkswagen Golf 7 1.6 TDI nog geen chiptuning. Ventura Tuning levert haar tuning ook rechtstreeks aan officiële Volkswagen dealers. Wij zijn daar zeer content mee. Standaard leveren wij 3 jaar productgarantie op de externe Ventura chiptuning module. Wilt u meer dan hebben wij de mogelijkheid om via een verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en/of uw aandrijflijn te laten overnemen tegen bijbetaling. Standaard zit er bij de prijs van onze tuning geen motor en/of aandrijflijn garantie in. Montage kosten komen soms over de kostprijs voor de tuning heen.

Het bijverzekeren van de motorgarantie is via ons niet duur daar de verzekeringsmaatschappij een zeer goed vertrouwen heeft in ons product 
gezien onze uiterst minimale schades de afgelopen 8 jaar.

Rijervaringen Chiptuning Golf 7 1.6 TDI.

Wij hebben inmiddels al twee van deze nieuwe 1.6 TDi motoren in Duitsland mogen testen, uiteraard is dit een Privilege waar wij zeer zuinig op zijn. Rijervaringen na tuning zullen er pas in 2012 zijn wanneer de Golf 7 1.6 TDi echt verkocht gaat worden.

Chiptuning Golf 7 1.6 TDI 105 PK > Resultaat 130 PK en 300 NM <

Montage gaat Veilig en Snel door middel van 8 originele Volkswagen stekkers.