specialisaties van Ventura Tuning

Chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSI ACT 150 PK

    Standaard: Ventura:
  Vermogen PK / KW: 150 / 110 185 / 132
  Koppel NM: 250 310
  Topsnelheid km / uur: 218 226
  Acceleratie 0-100 km / uur sec.: 8,6 7,5
  Gem. brandstofverbruik l / 100 km: 5,1 4,8
  Prijs: 395
   
 

                    

Chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 150 PK ACT B8 2014>

De geheel nieuwe Volkswagen Passat 1.4 TSi 150 PK Bluemotion is nu ook voorzien van de nieuwe zuinige 1.4 TSi motor met 150 PK die al lange rin de Golf 7 leverbaar is. Volkswagen heeft bij deze nieuwe Passat zeer veel aan de CW waarde en de aerodynamica gedaan en tevens is het gewicht van dit nieuwe model 100 kilo minder dan het vorige model en dat scheelt echt een hoop, Volkswagen belooft 15% minder verbruik. Hierdoor is het weggedrag verbeterd en rijdt de nieuwe Passat veel dynamischer. Met Ventura chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 150 PK geeft u uw motor nog meer kracht en souplesse, dit resulteerd in 185 PK en 310 NM. Relaxed rijden met altijd wat kracht over voor als het echt even nodig is,dat voelt vertrouwd. Ventura chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 150 PK maakt het rijden in uw Passat nog een stuk leuker.

Ventura Chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 150 PK in combinatie met Lease auto

Volkswagen loopt vaak voorop als het om nieuwe motortechniek gaat, en zo werkt dat ook bij Ventura Tuning. Inmiddels wordt iedere Passat 1.6 TSi 150 PK Bluemotion voorzien van een nieuw type ECU die volautomatisch tijdens een werkplaats bezoek een kopie van uw motorstuurapparaat( de ECU) naar de fabriek van Volkswagen stuurd. Softwarematig in de computer tunen van uw nieuwe Passat is dus nu echt geen optie meer want dit betekend 100% beeindiging van uw Volksagen fabrieksgarantie. Door een geavanceerde hardware en een zeer slimme software van onze Ventura tuning ziet Volkswagen met de huidige stand van de techniek het gebruik van onze externe Ventura Tuning niet. Ons advies blijft echter altijd om de tuning even voor dat u naar de garage gaat snel te verwijderen, tenzij uw Volkswagen dealer natuurlijk ook al gewoon dealer van ons tuning merk is en tuning gewoon respecteert. Uw Volkswagen dealer wil toch ook het beste voor uw Passat 1.6 TDi 110 PK Bluemotion.

Montage Ventura Chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 150 PK

Chiptuning Passat 1.4 TSi 150 PK laat zich erg gemakkelijk monteren dankzij de teflon kabelboom die precies op maat gemaakt is voor uw Passat 1.4 TSi motor met 150 PK. De stekkers zijn origineel Volkswagen en passen perfect en zijn waterbestendige,automotive stekkers. Als wij het u niet verteld hadden dan zou u denken dat het door Volkswagen gemaakt was voor meer rijplezier. De montage duurt max 4 minuten en u kunt dit zelf prima doen met onze zeer duidelijke FULL color handleiding die u GRATIS bij uw tuning krijgt.Veelal komt de klant bij ons toch langs en dan doen wij de installatie even samen met de klant, dit zien wij als service.

Ventura Chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 150 PK i.c.m. DSG bak.

Ook de Passat 1.4 TSi 150 PK Bluemotion met DSG bak kunnen wij bij Ventura Tuning tunen. Door een speciaal stukje software wordt er voor gezorgt dat het extra koppel wat minder abrubt vrij komt om zo uw DSG bak niet onnodig zwaar te belasten. u merkt dit niet maar het torsiemoment is beduidend lager en zo wordt uw DSG bak beschermd . Ventura tuning doet dit 4 jaar en dit blijkt in de praktijk zeer goed te werken wij hebben nog nooit een klant meegemaakt die schade had aan zijn DSG i.c.m. onze tuning. Dat maakt tuning techniek zo mooi.

Chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 150 PK Bluemotion en Fabrieksgarantie

Officieel geeft de fabriek van Volkswagen geen toestemming om haar Passat 1.4 TSi 150 PK Bluemotion motoren te tunen. Echter dat het prima kan laat de innige samenwerking met ABT tuning zien. De motoren kunnen dus blijkbaar prima meer vermogen aan. Het lijkt vooral een kwestie van geld te zijn, de ABT tuning is zo idioot hoog dat het merk in Nederland al niet eens meer via Pon wordt verkocht. Als u dus uw tuning op uw Passat laat zitten als u naar uw Volkswagen dealer gaat  dan kan dat in het ergste geval garantie beperking opleveren. Ventura Tuning heeft hier als fabrikant een optie voor in de vorm van een externe motorgarantie. Wel uw Volkswagen Passat 1.4 TSi 150 PK kunnen tunen en toch zekerheid.Op aanvraag kunnen wij u hier meer informatie over verschaffen.