specialisaties van Ventura Tuning

Chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 125 PK B8

    Standaard: Ventura:
  Vermogen PK / KW: 125 160
  Koppel NM: 200 260
  Topsnelheid km / uur: 206 220
  Acceleratie 0-100 km / uur sec.: 10,5 9,1
  Gem. brandstofverbruik l / 100 km: 5,3 4,8
  Prijs: 399
   
 

                    

Resultaat Chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 125 PK B8

De nieuwe Volkswagen Passat heeft ook de nieuwe 1.4 TSi motor gekregen die de Golf 7 al langer had, maar dan nu met 3 Pk meer.Deze motor rijdt standaard al best fijn maar aangezien een Passat niet echt een lichtgewicht is is wat extra koppel en vermogen zeker zeer welkom in het dagelijkse verkeer. Ventura chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 125 PK geeft uw Passat net dat gene wat u origineel mist.

Ventura Chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 125 PK in combinatie met Lease auto

Vele Passat leaserijders willen hun Volkswagen graag van wat meer vermogen voorzien, maar u wilt ook geen problemen met uw garage of leasemaatschappij. Daarom heeft Ventura Tuning speciaal een veilige chiptuning Passat 1.4 TSi 125 PK ontwikkeld. Net even anders dan anders.

Montage Ventura Chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 125 PK

De montage van chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 125 PK gaat echt heel gemakkelijk dankzij onze perfect op maat gemaakte kabelboom die voorzien is van de originele stekkers van Volkswagen. De montage tijd voor uw Passat bedraagt Max 4 minuten en de tuning verwijderen gaat net zo snel. Chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 125 PK geeft u veel meer rijplezier zonder zorgen. Power is pleasure !

Ventura Chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 125 PK met DSG bak.

Door een slim stukjes software in onze tuning ook wel slewrate limit genoemd wordt het koppel door onze geavanceerde externe ecu trager opgebouwd zodat uw DSG bak het koppel beter kan overbrengen op uw aandrijfassen. Bij het ontwikkelen van Chiptuning Volkswagen Passat was ons uitgangspunt een fijner rijdende auto zonder dat de betrouwbaarheid van uw DSG bak in het geding zou komen.

Chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 125 PK en Fabrieksgarantie

De fabriek van Volkswagen geeft officieel geen toestemming om haar auto,s te laten tunen. Maar wat de meeste mensen niet weten is dat Volkswagen inmiddels eigenaar is geworden van ABT tuning, en dat merk mag de Volkswagens wel tunen maar dan tegen een zeer hoge prijs. Blijkbaar kunnen de motoren er dus best tegen om meer vermogen te leveren, die ervaring hebben wij na zoveel jaren tuningervaring ook.