specialisaties van Ventura Tuning

Chiptuning Volkswagen Passat 2.0 TDi 150 PK BMT B8

    Standaard: Ventura:
  Vermogen PK / KW: 150 190
  Koppel NM: 340 400
  Topsnelheid km / uur: 100 200
  Acceleratie 0-100 km / uur sec.: 1 2
  Gem. brandstofverbruik l / 100 km: 1 2
  Prijs: 595
   
 

                    

Chiptuning Volkswagen Passat 2.0 TDi 150 PK Bluemotion Technology

 

Chiptuning Volkswagen Passat 2.0 TDI 150 PK 340 NM > Resultaat 190 PK en 410 NM

 

De geheel nieuwe Volkswagen Passat krijgt de mooie 2.0 TDi 150 PK TDi commonrail motor nu ook met 340 NM koppel.Deze nieuwe motor heeft een alluminium vloeistofgekoelde intercooler voor in het inlaatspruitstuk.Dit zorgt er voor dat de lange einden buizen die de gecomprimeerde lucht van de turbo vervoeren verleden tijd zijn. Het resultaat een veel beter reagerende motor die ook nog eens een 10% zuiniger is t.o.v. van de vorige 2.0 TDi motor maar die ging ook al weer een flinke poos mee. Met chiptuning Volkswagen Passat 2.0 TDi 150 PK rijdt uw auto nog een stuk fijner, kom en test onze tuning zelf. Resultaat 190 PK en 410 NM


Eigenschappen van de nieuwe 2.0 TDi motor met 150 PK in de nieuwe Passat.

De motor pakt veel soepeler op en heeft de trekkracht over een groter toerental beschikbaar. Er is t.o.v. de vorige 2.0 TDi motor in de Passat duidelijk minder piek wat deze motor een fijn karakter geeft. Wel merk je erg duidelijk hoeveel het elektronisch gaspedaal is gefiltert dat doet afbreuk aan de sportiviteit van deze fraaie auto, Ventura Tuning kan dit naast de tuning netjes voor u oplossen d.m.v. een gaspedaal respons aanpassing.

 

Chiptuning Volkswagen Passat 2.0 TDI 150 PK biedt u de mogenlijkheid om echt uw brandstofverbruik met 9 % te doen dalen.

Door bij laag toerental uw motor al een hogere brandstofdruk beschikbaar te stellen dit i.c.m. een vroeger inkomen van uw turbolader genereerd al bij een lager toerental meer beschikbaar koppel. Als u dan uw schakelpatroon aanpast zodat u de hogere toerentallen vermeidt dan kunt u serieus brandstof besparen. Gaat u veelvuldig de extra beschikbare paardenkrachten aanwenden dan zult u deze besparing weer te niet doen. Ventura chiptuning Volkswagen Passat 2.0 TDi 150 PK biedt u dus de mogelijkheid om zuiniger te rijden maar het werkelijke rendement bepaald u zelf met uw rechter voet.

 

Montage Chiptuning Volkswagen Passat 2.0 TDI 150 PK 340 NM

De montage van onze geavanceerde externe ecu op uw Passat is zeer simpel. Wij besteden hier altijd zeer veel aandacht aan omdat vele Passat klanten van ons leaserijders zijn en die willen geen moppers als zij de werkplaats bezoeken maar wel graag dagelijks extra rijplezier. Onze Ventura tuning wordt aangesloten d.m.v. 8 originele Volkswagen stekkers en de installatietijd bedraagt Max 4 minuten. De eerste keer doen wij de montage van de chiptuning Volkswagen Passat 2.0 TDi 150 PK op uw auto zodat u ziet hoe het gaat en dan kunt u het daarna ook zelf.

 

Lease auto i.c.m Ventura Chiptuning Volkswagen Passat 2.0 TDi 150 PK

Omdat zeer veel van onze klanten hun Passat leasen hebben wij bij de ontwikkeling zeer veel aandacht besteed zodat de tuning gemakkelijk te installeren is en net zo snel weer te demonteren zoder dat dit afbreuk mag doen aan de qualiteit van onze tuning. Dankzij onze contacten bij Volkswagen beschikken wij over de originele stekkers van dit merk wat dus een perfecte montage garandeerd.Zo is chiptuning Volkswagen Passat 2.0 TDi 150 PK voor alle Passat berijders beschikbaar, wat ons wel zo prettig lijkt.

Garantie Chiptuning Passat 2.0 TDI 150 PK.

Officieel mag uw Passat van de Nederlandse importeur niet getuned worden, maar als er een peperdure ABT set op geplaatst word