specialisaties van Ventura Tuning

Chiptuning Volkswagen Polo 1.0 TSi 100 PK

    Standaard: Ventura:
  Vermogen PK / KW: 100 130
  Koppel NM: 170 210
  Topsnelheid km / uur: 187 195
  Acceleratie 0-100 km / uur sec.: 1 2
  Gem. brandstofverbruik l / 100 km: 1 2
  Prijs: Van € 595 Nu o.a.
   
 

                    

Chiptuning Volkswagen Polo 1.0 TSi 100 PK

Eindelijk is het dan zover de geheel nieuwe Polo 1.0 TSi 100 PK is leverbaar. In navolging van de succesvolle vorige Polo is het nieuwe model nog mooier geworden en kan je duidelijk merken dat de kwaliteit van de auto en het onderstel enorm verbeterd zijn. De 100 PK uitvoering van de Polo is de lichtste variant af fabriek wordt er standaard ook een 115 PK 1.0 TSi geleverd. Met chiptuning Volkswagen Polo 1.0 TSi 100 PK verhogen wij het vermogen van uw motor naar 130 PK, en dat rijdt echt een stuk fijner en bespaard u een Hoop geld.

Resultaat Chiptuning Polo 1.0 TSi 100 PK

De vorige Polo was standaard af fabriek voorzien van 95 PK, maar deze nieuwe Polo heeft standaard 100 PK gekregen. De 1.0 TSi 3 cilinder motor die weer wordt gebruikt is een doorontwikkeling van de vorige 1.0 TSi maar loopt nog weer wat mooier. Met chiptuning Volkswagen Polo 1.0 TSi 100 PK stijgt het vermogen van uw Polo naar 130 PK en dat maakt het rijden echt nog een stuk leuker. Kom langs en test het verschil zelf.

Lease auto i.c.m Chiptuning Polo 1.0 TSi 100 PK

Heeft u uw nieuwe Polo 1.0 TSi 110 PK geleased, ook dan is onze externe chiptuning Polo 1.0 TSi 100 PK ideaal voor u. U plugt onze geavanceerde tuning binnen 15 seconde in uw Polo en kunt genieten. Moet u even naar uw garage ook binnen 15 seconden maakt u in een handomdraai uw Polo weer origineel. Zo hebben wij echt de perfecte chiptuning polo 1.0 TSi voor uw Polo, veilig en goed !

Montage Ventura Chiptuning Polo 1.0 TSi 100 PK

Onze klanten willen een goede professionele tuning voor een betaalbare prijs en de tuning moet makkelijk en snel gemonteerd kunnen worden. Met onze nieuwste chiptuning Polo 1.0 TSi 100 PK hebben wij dit voor u in huis. Binnen 15 seconden installeerd u de tuning op uw Polo en net zo snel kunt u uw Polo weer ongetuned maken. Dit is een enorm voordeel van onze tuning t.o.v. andere aanbieders, kwaliteit en comfort !

DSG bak i.c.m Chiptuning Polo 1.0 TSi 100 PK

Doordat Volkswagen onze 5 specialisatie merken valt hebben wij zeer veel tijd besteed aan de tuningsoftware voor modellen met een DSG transmissie. Dankzij een slimmigheidje in onze software "slewrate" genoemd zorgt onze geavanceerde externe ecu dat het koppel elektronisch netjes gedoseerd wordt vrijgegeven, u merkt daar niets van maar uw DSG bak kan het extra koppel zo gemakkelijker kwijt en zal netjes blijven schakelen. Inmiddels tunen wij al 6 jaar Volkswagen modellen met DSG bak en dat gaat in de praktijk echt prima.

Fabrieksgarantie en Ventura Chiptuning Polo 1.0 TSi 100 PK

Officieel geeft Volkswagen in Duitsland geen toestemming voor Nederland om haar motoren te mogen tunen. Dat het wel kan blijkt dat Volkswagen Duitsland wel groen licht geeft aan ABT tuning (dat is inmiddels een dochter maatschappij), blijkbaar kunnen de motoren dus best wel wat meer vermogen aan.Standaard verlenen wij bij Ventura tuning 3 jaar productgarantie op de door ons geplaatste geavanceerde externe ecu plus onze kabelboom.Wilt u nog meer zekerheid dan kunt u bij ons product een externe motor en aandrijflijn garantie afsluiten, dit zit nooit standaard bij ons product in en heeft een meerprijs! Voor meer informatie hierover kunt u ons gewoon mailen.