specialisaties van Ventura Tuning

Chiptuning Volkswagen Polo 1.4 TSI

Chiptuning Volkswagen Polo 1.4 TSI 122PK     Standaard: Ventura:
  Vermogen PK / KW: 122 / 90 160 / 118
  Koppel NM: 204 240
  Topsnelheid km / uur: 195 210
  Acceleratie 0-100 km / uur sec.: 9,7 8,3
  Gem. brandstofverbruik l / 100 km:
  Prijs: 485
   
 

                    

Chiptuning Polo 1.4 TSI Benzine 122 PK 204 NM

De nieuwe 1.4 TSI benzine motor is inmiddels ook voor de nieuwe Polo 6R beschikbaar. Ondanks de tevredenheid onder Volkswagen Polo klanten over de gewone 1.4 I en 1.6 l benzine motoren uit het vorige model was er bij Volkswagen zeker de behoefte aan een pittigere versie met een lage CO2 uitstoot. De nieuwe 1.4 TSi motor in de Polo heeft in de basis uitvoering 122 PK en 204 NM. Dit geeft de Polo standaard al een zeer sportief karakter. Doordat het koppel al bij een laag toerental aanwezig is maakt deze motor de Polo tot een zeer fijne rijders auto met een gunstig benzineverbruik. De 1.4 TSI motor kan uitstekend met de VW Polo uit de voeten. Natuurlijk is er ook nog het kleinere broertje met de 1.2 TSi maar voor mensen die net even wat meer pit willen heeft de 1.4 TSi toch echt de voorkeur. Wel is de bijtelling van de 1.4 TSi een klasse hoger dan de 1.2 TSi > Het nadeel is natuurlijk dat er aan de buitenkant tussen een 1.2 TSi en een 1.4 TSi geen verschil is. Door middel van de Ventura Chiptuning Polo 1.4 TSI motor wat meer uw persoonlijke tintje geven. Dit extra vermogen geeft uw Polo 1.4 TSi wel een heel sportief karakter. Wilt u eens komen proefrijden ? Dat kan.

Chiptuning Polo 1.4 TSI - De oplossing om het Brandstofverbruik 13% te kunnen laten dalen.

Zodra zo'n nieuwe Volkswagen 1.4 TSI motor op de markt kwam kregen wij gelijk de vraag van klanten kan zo,n motor nou nog zuiniger dan dat hij origineel geleverd wordt door de fabrikant ? Ja door optimalisatie van de benzineinspuiting en een iets vroegere opbouw van de turbodruk kunt u circa 400 toeren vroeger schakelen doordat u een hoger koppel krijgt bij een lager toerental, uw VW Polo 1.4 TSI motor hoeft dus minder toeren te maken, wat het rendement uit het verbranden van de benzine verhoogt ,indien gewenst heeft u altijd vermogen over voor soepel en snel inhalen of invoegen op de snelweg. De 1.4 TSI benzine motor rijdt ook nog fijner en u kunt indien gewenst zeer schakellui rijden.

Montage van de Chiptuning Polo 1.4 TSI module!

De tuning wordt aangesloten d.m.v. 6 originele Volkswagen stekkers onder de kap van uw VW Polo. Geen knippen of solderen en de originele data in de computer van uw Volkswagen Polo 1.4 TSI blijft origineel. Dat vindt uw Volkswagen dealer wel zo prettig (software updates kunnen dus gewoon bij uw garage uitgevoerd worden). De Ventura Tuning past zowel de benzinecurve van de drukopbouw aan, de turbodruk en inactief de injectietiming. U of u garage kan ten allertijde onze tuning snel en simpel uitschakelen, zonder demontage van de tuning. Het monteren of demonteren van de chiptuning voor uw Volkswagen Polo 1.4 TSI is in maximaal 1,5 minuut gebeurd.

Chiptuning Polo 1.4 TSi met DSG Bak.

Kan mijn Polo 1.4 TSi met DSG transmissie ook getuned worden? Ja dat kan prima, door een stukje slimme software geven wij het extra koppel niet in één klap vrij maar in 5 partjes van telkens 10 miliseconde. De DSG bak van uw Polo 1.4 TSi motor merkt het verschil en de aandrijfassen worden op deze manier gespaard. De bak en assen krijgen zeg maar de tijd om het koppel vrij te geven.

Chiptuning Polo 1.4 TSi Lease Auto

Kan mijn lease auto veilig getuned worden? Ja dat kan, dagelijks tunen wij vele leaseauto's. Voor de klant is het makkelijk omdat onze professionele tuning binnen 1 minuut weer verwijderd kan worden en de meeste leasemaatschappijen zijn inmiddels met Ventura Tuning wel bekend. Wel is het mogenlijk dat als u melding maakt bij uw leasemaatschappij dat u uw Polo 1.4 TSi hebt laten tunen dat uw maandelijkse bijdrage omhoog gaat. Jammer want er wordt dan vanuit gegaan dat u na tuning veel harder gaat rijden wat in de praktijk niet het geval zal zijn. De meeste leaserijders willen gewoon graag een soepele fijne lease auto die net even wat meer pit heeft. De Polo 1.4 TSi getuned is een zeer fijne sportieve auto voor het dagelijks gebruik.

Garantie chiptuning Polo 1.4 TSI 122 PK 204 NM

Standaard mag van Pon, de importeur van de Volkswagen Polo 1.4 TSI, niet getuned worden tenzij het via ABT gebeurd. Zij leveren voor de VW Polo 1.4 TSI alleen een zeer kostbare tuning € 1495,-. Ventura Tuning levert haar tuning rechtstreeks aan officiele VW dealers, wij zijn daar zeer content mee. Standaard leveren wij 3 jaar productgarantie op de externe Ventura chiptuning module. Wilt u meer dan hebben wij binnenkort de mogenlijkheid om via een verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en /of uw aandrijflijn te laten overnemen tegen bijbetaling. Standaard zit er bij de prijs van onze tuning geen motor en/of aandrijflijn garantie in, montage kosten komen over de kostprijs voor de tuning heen.

NIEUWS

Overname Motor garantie voor uw Chiptuning Polo 1.4 TSI 122 PK 204 NM

Dankzij de te verwaarlozen schade aan motoren die door Ventura Tuning getuned zijn komen wij als eerste tuning producent binnenkort met een verzekeringspolis via een externe verzekeringsmaatschappij die voor een Polo 1.4 TSI motor met standaard 122 PK de motorgarantie overnemen voor € 125,- voor 50.000 kilometer. Vele leasemaatschappijen willen graag deze verzekering zodat zij accoord kunnen gaan wanneer klanten hun auto door Ventura Tuning professioneel laten tunen, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Rijervaring Chiptuning Polo 1.4 TSI 122 PK

Wij tunen inmiddels dagelijks deze Polo 1.4 TSi motoren de rijervaringen hiervan plaatsen wij incl foto,s in onze rubriek rijervaringen, zodat u de ervaring van andere klanten van ons rustig kunt nalezen.

Chiptuning Polo 1.4 TSI benzinemotor resultaat > 160 PK en 240 NM