specialisaties van Ventura Tuning

Chiptuning Volkswagen Polo Blue GT 1.4 TSI

    Standaard: Ventura:
  Vermogen PK / KW: 140 / 103 185 / 136
  Koppel NM: 250 330
  Topsnelheid km / uur: 210 230
  Acceleratie 0-100 km / uur sec.: 7,9 6,9
  Gem. brandstofverbruik l / 100 km: 4,69
  Prijs: 450
   
 

                    

Chiptuning Polo Blue GT 1.4 TSI Benzine 140 PK 250 NM

De nieuwe 1.4 TSI benzine motor met cilinder uitschakeling is inmiddels nu ook voor de nieuwe Polo Blue GT beschikbaar. Ondanks de tevredenheid onder Volkswagen Polo klanten over de gewone 1.4 TSi en 1.2 TSi benzine turbo motoren zonder cilinder uitschakeling was er bij Volkswagen zeker de behoefte aan een pittigere versie met een lage CO2 uitstoot (108 gram handgeschakeld en 105 gram bij DSG transmissie). De nieuwe 1.4 TSi motor in de Polo Blue GT heeft standaard al 140 PK en 250 NM. Dit geeft de Polo standaard al een zeer sportief karakter. Doordat het koppel al bij een laag toerental aanwezig is maakt deze motor de Polo tot een zeer fijne sportieve auto met een gunstig benzineverbruik. De 1.4 TSI motor kan uitstekend met de VW Polo uit de voeten en bij lage belasting worden er gewoon 2 cilinder uitgeschakeld voor brandstofbesparing. Natuurlijk is er ook nog het lichtere broertje met de 1.4 TSi 122 PK maar voor Sportieve Polo rijders die net even wat meer pit willen heeft de 1.4 TSi toch echt de voorkeur. 20 % bijtelling maakt deze Polo Blue GT voor de leaserijder natuurlijk enorm interessant .Door middel van de Ventura Chiptuning Polo Blue GT 140 PK 1.4 TSI krijgt uw motor 175 PK (was eerst 170). Dit extra vermogen geeft uw Polo Blue GT 1.4 TSi die gemiddeld maar 20.000 euro kost een heerlijke hoeveelheid Power voor weinig geld, dus voor de sportieve rijders is dit echt de ideale oplossing t.o.v. de veel duurdere GTi

Chiptuning Polo Blue GT 1.4 TSI - De oplossing om het Brandstofverbruik 11% te kunnen laten dalen.

Zodra zo'n nieuwe Volkswagen 1.4 TSI motor met cilinderuitschakeling op de markt kwam kregen wij gelijk de vraag van klanten kan zo,n motor nou nog zuiniger dan dat hij origineel geleverd wordt door de fabrikant ? Ja door optimalisatie van de benzineinspuiting en een iets vroegere opbouw van de turbodruk kunt u circa 400 toeren vroeger schakelen doordat u een hoger koppel krijgt bij een lager toerental, uw VW Polo 1.4 TSI motor hoeft dus minder toeren te maken, wat het rendement uit het verbranden van de benzine verhoogt ,indien gewenst heeft u altijd vermogen over voor soepel en snel inhalen of invoegen op de snelweg. De Polo Blue GT 1.4 TSI benzine motor rijdt ook nog fijner en u kunt indien gewenst zeer schakellui rijden.

Montage van de externe Chiptuning Polo Blue GT 1.4 TSI module!

De tuning wordt aangesloten d.m.v. 10 originele Volkswagen stekkers onder de kap van uw VW Polo. Geen knippen of solderen en de originele data in de computer van uw Volkswagen Polo Blue GT 1.4 TSI blijft origineel. Dat vindt uw Volkswagen dealer wel zo prettig (software updates kunnen dus gewoon bij uw garage uitgevoerd worden). De Ventura Tuning past zowel de benzinecurve van de drukopbouw aan, de turbodruk en inactief de injectietiming. U of u garage kan ten allertijde onze tuning snel en simpel uitschakelen, zonder demontage van de tuning. Het monteren of demonteren van de chiptuning voor uw Volkswagen Polo 1.4 TSI is in maximaal 1,5 minuut gebeurd.

Chiptuning Polo Blue GT 1.4 TSi met DSG Bak.

Kan mijn Polo Blue GT 1.4 TSi 140 PK met DSG transmissie ook getuned worden? Ja dat kan prima, door een stukje slimme software geven wij het extra koppel niet in één klap vrij maar in 5 partjes van telkens 10 miliseconde. De DSG bak van uw Polo Blue GT 1.4 TSi motor merkt het verschil en de aandrijfassen worden op deze manier gespaard. De bak en assen krijgen zeg maar de tijd om het koppel vrij te geven.

Chiptuning Polo Blue GT 1.4 TSi Lease Auto

Kan mijn lease auto veilig getuned worden? Ja dat kan, dagelijks tunen wij vele leaseauto's. Voor de klant is het makkelijk omdat onze professionele tuning binnen 1 minuut weer verwijderd kan worden en de meeste leasemaatschappijen zijn inmiddels met Ventura Tuning wel bekend. Wel is het mogenlijk dat als u melding maakt bij uw leasemaatschappij dat u uw Polo Blue GT1.4 TSi hebt laten tunen dat uw maandelijkse bijdrage omhoog gaat. Jammer want er wordt dan vanuit gegaan dat u na tuning veel harder gaat rijden wat in de praktijk niet het geval zal zijn. De meeste leaserijders willen gewoon graag een soepele fijne lease auto die net even wat meer pit heeft. De Polo Blue GT 1.4 TSi getuned is een zeer fijne sportieve auto voor het dagelijks gebruik.

Garantie chiptuning Polo Blue GT 1.4 TSI 140 PK 250 NM

Standaard mag van Pon, de importeur van de Volkswagen Polo 1.4 TSI, niet getuned worden. Ventura Tuning levert haar tuning rechtstreeks aan officiele VW dealers, wij zijn daar zeer content mee. Standaard leveren wij 3 jaar productgarantie op de externe Ventura chiptuning module. Wilt u meer dan hebben wij binnenkort de mogenlijkheid om via een verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en /of uw aandrijflijn te laten overnemen tegen bijbetaling. Standaard zit er bij de prijs van onze tuning geen motor en/of aandrijflijn garantie in, montage kosten komen over de kostprijs voor de tuning heen.

NIEUWS

Overname Motor garantie voor uw Chiptuning Polo 1.4 TSI 140 PK 250 NM

Dankzij de te verwaarlozen schade aan motoren die door Ventura Tuning getuned zijn komen wij als eerste tuning producent binnenkort met een verzekeringspolis via een externe verzekeringsmaatschappij die voor een Polo 1.4 TSI motor met standaard 140 PK de motorgarantie overnemen voor € 300,- voor 2 jaar met een Max van 150.000 kilometer. Vele leasemaatschappijen willen graag deze verzekering zodat zij accoord kunnen gaan wanneer klanten hun auto door Ventura Tuning professioneel laten tunen, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Rijervaring Chiptuning Polo blue GT 1.4 TSI 140 PK

Wij tunen inmiddels dagelijks deze Polo 1.4 TSi motoren de rijervaringen hiervan plaatsen wij incl foto,s in onze rubriek rijervaringen, zodat u de ervaring van andere klanten van ons rustig kunt nalezen.

Chiptuning Polo 1.4 TSI benzinemotor resultaat > 175 PK en 300 NM