specialisaties van Ventura Tuning

Chiptuning Volkswagen Polo 1.2 TSI

Chiptuning Volkswagen Polo 1.2 TSI 90PK     Standaard: Ventura:
  Vermogen PK / KW: 90 125
  Koppel NM: 160 215
  Topsnelheid km / uur: 184 194
  Acceleratie 0-100 km / uur sec.: 10,8 9,2
  Gem. brandstofverbruik l / 100 km: 4,7 4,4
  Prijs: Van 495 voor o.a.
   
 

                    

Chiptuning Polo 1.2 TSI 90 PK benzinemotor resultaat > 125 PK en 215 NM

 

Chiptuning Polo 1.2 TSI Benzine 90 PK 160 NM

Sinds kort heeft de nieuwe lichte 1.2 TSI benzine motor ook zijn intrede in de nieuwe Polo gedaan. Ondanks de tevredenheid onder Volkswagen Polo klanten over de gewone 1.2 TSi versie met 110 PK was er toch behoefte aan een nog lichtere goedkopere versie met een nog lagere CO2 uitstoot. Voor de Polo nu de iets minder vermogende 1.2 TSI met 90 PK i.p.v 110 PK die de gewone 1.2 TSI heeft en geen 175 NM maar 160 NM Koppel.Door dit lagere koppel wordt de Polo wel flink trager.Er is minder draaimoment / koppel beschikbaar en j emerkt dat de fut er gauwer uit is. Wat je wel merkt als je ook al in de 1.2 TSI Polo met 110 PK hebt gereden is dat die veel beter trekt t.o.v. zijn lichtere 90 PK broertje,echter voor leaserijders is de lagere aanschaf prijs natuurlijk zeer aantrekkelijk, zij kunnen hun lease auto vol hangen met opties en hebben toch een lage bijtelling, tel uit uw winst, bovendien ziet de Polo 1.2 TSI er zeer sportief uit en aan ruimte geen gebrek. Chiptuning Polo 1.2 TSI helpt dus uw Polo als nog van meer Sportiviteit te voorzien..

Chiptuning Polo 1.2 TSI - De oplossing om het Brandstofverbruik tot 9% te kunnen laten dalen.

Zodra zo'n nieuwe Volkswagen 1.2 TSI motor op de markt kwam kregen wij gelijk de vraag van klanten kan zo,n motor nou nog zuiniger dan dat hij origineel geleverd wordt door de fabrikant ? Ja door optimalisatie van de benzineinspuiting en een iets vroegere opbouw van de turbodruk kunt u circa 400 toeren vroeger schakelen doordat u een hoger koppel krijgt bij een lager toerental, uw VW Polo 1.2 TSI motor hoeft dus minder toeren te maken, wat het rendement uit het verbranden van de benzine verhoogt ,indien gewenst heeft u altijd vermogen over voor soepel en snel inhalen of invoegen op de snelweg. De 1.2 TSI benzine motor rijdt ook nog fijner en u kunt indien gewenst zeer schakellui rijden dankzij de door ons slimme ontwikkelde chiptuning polo 1.2 TSI.

Montage van de Chiptuning Polo 1.2 TSI 90 PK Geavanceerde Extern ECU!

De tuning wordt aangesloten d.m.v. 8 originele Volkswagen stekkers onder de kap van uw VW Polo. Geen knippen of solderen en de originele data in de computer van uw Volkswagen Polo 1.2 TSI blijft origineel,dat vindt uw Volkswagen dealer wel zo prettig.(software updates kunnen dus gewoon bij uw garage uitgevoerd worden) de Ventura Tuning past zowel 1 de benzinecurve van de drukopbouw aan,2 de turbodruk en 3 inactief de injectietiming. U of u garage kan ten allertijde onze tuning snel en simpel uitschakelen, zonder demontage van de tuning.Het monteren of demonteren van de chiptuning voor uw Volkswagen Polo 1.2 TSI is in maximaal 1,5 minuut gebeurd.

Chiptuning Polo 1.2 TSi 90 PK met DSG Bak.

Kan mijn Polo 1.2 TSi met DSG transmissie ook getuned worden.Ja dat kan prima,door een stukje slimme software geven wij het extra koppel niet in één klap vrij maar in 5 partjes van telkens 10 miliseconde. U merkt geen verschil maar de DSG bak van uw Polo 1.2 TSi motor en de aandrijfassen worden op deze manier gespaard,de bak en assen krijgen zeg maar de tijd om het koppel vrij te geven.

Chiptuning Polo 1.2 TSi 90 PK Lease Auto

Kan mijn lease auto veilig getuned worden ? Ja dat kan , dagelijks tunen wij vele leaseauto,s. Voor de klant is het makkelijk omdat onze professionele tuning binnen 1 minuut weer verwijderd kan worden en de meeste leasemaatschappijen zijn inmiddels met Ventura Tuning wel bekend. Wel is het mogenlijk dat als u melding maakt bij uw leasemaatschappij dat u uw Polo 1.2 TSi hebt laten tunen dat uw maandelijkse bijdrage omhoog gaat.Jammer want er wordt dan vanuit gegaan dat u na tuning veel harder gaat rijden wat in de praktijk niet het geval zal zijn. De meeste leaserijders willen gewoon graag een soepele fijne lease auto die net even wat meer pit heeft. De Polo 1.2 TSi getuned is een zeer fijne auto voor dagelijks gebruik..

Garantie chiptuning Polo 1.2 TSI 90 PK 160 NM

Standaard mag van Pon de importeur van de Volkswagen Polo 1.2 TSI niet getuned worden,(tenzij het via ABT gebeurd, maar die levert voor de VW Polo 1.2 TSI nog geen tuning) ook wel begrijpelijk zij weten immers niet of de chiptuning wel goed wordt uitgevoerd en hebben daar geen enkel toezicht op. Ventura Tuning levert haar tuning rechtstreeks aan officiele VW dealers, wij zijn daar zeer content mee. Standaard leveren wij 3 jaar productgarantie op de externe Ventura chiptuning module. Wilt u meer dan hebben wij binnenkort de mogenlijkheid om via een verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en/of uw aandrijflijn te laten overnemen tegen bijbetaling. Standaard zit er bij de prijs van onze tuning geen motor en/of aandrijflijn garantie in, montage kosten komen over de kostprijs voor de tuning heen.