specialisaties van Ventura Tuning

Chiptuning Volkswagen Tiguan

Chiptuning Volkswagen Tiguan.

Ventura Tuning heeft als fabrikant en ervaren Volkswagen chiptuningspecialist de ideale motor-upgrades ontwikkeld voor de Nieuwe Volkswagen Tiguan 2016>. Veel Tiguan rijders kopen vaak hun auto met een lichtere motor dan dat zij eigenlijk graag zouden willen. Dit komt omdat zij een keuze moeten maken tussen luxe accesoires of een zwaardere motor en dan kiezen de meeste mensen toch voor een lichtere motor, niet zo gek want met Ventura Chiptuning Volkswagen Tiguan kunnen wij achteraf het vermogen van uw Tiguan op een veilige en betrouwbare wijze verhogen.

De reserves op mijn motor i.c.m. chiptuning Volkswagen Tiguan.

Volkswagen bouwt standaard veel reserves in zijn motoren dat is ook wel logisch want zo kunnen zij zelf simpel een motor van een iets grotere turbolader voorzien en een ander inspuit/turboprogramma en een zwaardere variant is gecreerd, bijvb de 1.4 TSi 125 PK en de 1.4 TSi 150 PK. Met chiptuning Volkswagen Tiguan benutten wij eigelijk als fabrikant de reserves die Volkswagen dus al zelf heeft ingebouwd.

Betrouwbaarheid i.c.m. chiptuning Volkswagen Tiguan.

De vraag die wij vaak gesteld krijgen is: Is mijn auto met Chiptuning Volkswagen Tiguan nog wel betrouwbaar ? Een logische vraag vinden wij, de kunst van professioneel een motor tunen is om de motor aangenaam extra vermogen te geven zodat de auto fijner rijdt zonder dat de grenzen worden opgezocht. Wij zullen als fabrikant nooit bij een 100 PK motor 60 PK er bij doen, dat is niet verantwoord. Chiptuning Volkswagen Tiguan is echt bedoeld om us Tiguan plezieriger te laten rijden onder allerlei verschillende omstandigheden die dagelijks voorkomen.

Verbruik en besparen dankzij chiptuning Volkswagen Tiguan.

Tijdens het ontwikkelen van onze Chiptuning Volkswagen Tiguan hebben wij zeer veel aandacht besteed aan het brandstofverbruik van uw motor. Vele klanten van ons rijden dagelijks vele kilometers met hun auto en zouden het enorm waarderen als zij wat op hun brandstsofkosten konden besparen. Met chiptuning Volkswagen Tiguan stellen wij uw motor zo af dat er al bij een lager toerental een hoger koppel beschikbaar is. Zo kunt u vroeger overschakelen naar een hogere versnelling en zo met meer koppel een lager brandstofverbruik realiseren.

Ziet mijn dealer of leasemaatschappij het gebruik van chiptuning Volkswagen Tiguan.

Onze chiptuning Volkswagen Tiguan is zo slim ontwikkeld dat uw Volkswagen dealer met de huidige techniek niet kan zien dat uw motor wat meer vermogen heeft geleverd. Wij plaatsen dan ook geen nieuwe software in de originele computer van uw Tiguan (Via OBD) maar plaatsen een extra ECU er bij onder de motorkap te vergelijken met een poratable harddisk, daar staat onze Chiptuning Volkswagen Tiguan tuning data op.Plug je de extra ECU uit dan draait uw Tiguan gelijk weer in zijn originele programma, zo hoeft u niet bang te zijn om uw fabrieksgarantie te verliezen.

Chiptuning Volkswagen Tiguan 1.4 TSi 125 PK

Chiptuning Volkswagen Tiguan 1.4 TSi 150 PK

Chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDi 115 PK

Chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDi 150 PK

Chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDi 240 PK