specialisaties van Ventura Tuning

Chiptuning Volkswagen Transporter T6 2.0 TDI

Chiptuning Volkswagen Transporter T6 2.0 TDI 140 PK     Standaard: Ventura:
  Vermogen PK / KW: 140 / 103 170 / 125
  Koppel NM: 320 385
  Topsnelheid km / uur: 173 184
  Acceleratie 0-100 km / uur sec.: 12,2 10,8
  Gem. brandstofverbruik l / 100 km: 7,40 6,43
  Prijs: 485
   
 

                    

Chiptuning Transporter T6 2.0 TDI 140 PK

Na het jarenlange succes van de Volkswagen Transporter T5 met 1.9 TDi en 2.5 TDI motoren met pompverstuiver techniek kon Volkswagen i.v.m. de uitstoot niet langer doorgaan met de Pompverstuiver techniek. De moderne commonrail TDi motoren deden ook in de Volkswagen bedrijfswagens hun intrede.Voor de Transporter T6 geen 1.9 TDi en 2.5 TDi motoren meer maar alleen nog maar 2.0 TDi motoren met de stille moderne commonrailinspuiting techniek, vermogens van 140 PK. Voor vele trouwe Transporter rijders wel een raar idee want de trouwe 5 cilinder motor was bij vele erg geliefd en is nu voor goed verledentijd. De nieuwe commonrail motoren in de Transporter T6 TDi voelen veel minder gretig aan dan hun voorgangers, het voelt voor vele rijders net allemaal wat te braaf ,d.m.v. Ventura Transporter chiptuning voor de 2.0 TDi motor kunnen wij deze Sportieve eigenschap alsnog achteraf voor u veilig toevoegen. Uw motor voelt veel krachtiger aan!!!

Eigenschappen van de Transporter 2.0 TDI motor.

De nieuwe Volkswagen Transporter commonrail motor is veel stiller dan de oude 1.9 TDI en 2.5 TDi pomverstuiver motor,en tevens is het brandstofverbruik verbeterd.Wel een klein minpuntje is dat je het gevoel hebt dat deze nieuwe motoren veel minder goed trekken dan de pompverstuiver motoren, de vut is er bij een vroeger toerental al uit..De DSG bak  is een mooiere transmisie voor deze Transporter commonrail TDi motor en heeft een positieve invloe dop het brandstofverbruik t.o.v. een hadgeschakelde versie. Deze moderne transporter TDi motor is zeer goed te combineren met onze chiptuning Transporter T6, wat meer power rijdt gewoon veel prettiger. 

Chiptuning Transporter 2.0 TDI biedt u de mogenlijkheid om werkelijk het brandstofverbruik tot 13 % te doen dalen.

Zodra de nieuwe Transporter T6 TDi motor op de markt kwam kregen wij gelijk de vraag van Volkswagen  rijders kan ook deze motor nou nog zuiniger dan dat hij origineel geleverd wordt door de fabrikant ? Ja door optimalisatie van de dieselinspuiting en een vroegere opbouw van de turbodruk kunt u circa 400 toeren eerder schakelen doordat uw Transporter motor een hoger koppel krijgt reeds bij een lager toerental, uw Transporter 2.0 TDI motor hoeft dus minder toeren te maken, wat het rendement uit een liter diesel echt verhoogt ,indien gewenst heeft u altijd vermogen over om soepel en snel in te kunnen halen of tijdens even vlot invoegen op de snelweg.De motor rijdt ook nog fijner en u kunt na tuning zeer schakellui rijden, en sportief wanneer u dat wenst, voldoende trekkracht mag immers in zo,n mooie moderne Transporter TDi motor gewoon zeker niet ontbreken. 

Montage Chiptuning Transporter T6 TDi

De tuning wordt aangesloten d.m.v. 8 originele Volkswagen stekkers onder de kap van uw Transporter T6 2.0 TDI. Geen knippen of solderen en 
de originele data in de computer van uw Transporter blijft origineel,dat vindt uw Volkswagen dealer wel zo prettig.(software updates kunnen dus gewoon bij uw garage uitgevoerd worden) de Ventura 3D chiptuning past meerdere data kenvelden van uw motor aan: 1 de dieselcurve van de drukopbouw, 2 de turbodruk en 3 inactief de injector inspuitduur. U of u garage kan ten allertijde onze tuning snel en simpel uitschakelen, zonder demontage van de tuning.Het monteren of demonteren van de chiptuning Transporter TDi is in maximaal 3 minuten gebeurd, dus ook ideaal voor lease Transporters.

Garantie Chiptuning Transporter T6 TDi.

Standaard mag van Pon de importeur van de Volkswagen Transporter TDi niet getuned worden,tenzij het via ABT gebeurd, die levert voor de nieuwe Transporter ook chiptuning maar dan betaald u € 1350,- (blijkbaar kunnen de motoren dus wel prima tegen tuning). Ventura Tuning levert haar tuning ook rechtstreeks aan officiele Volkswagen dealers, wij zijn daar zeer content mee. Standaard leveren wij 3 jaar productgarantie op de externe Ventura chiptuning transporter t6 Mini Ecu.Wilt u meer dan hebben wij de mogenlijkheid om via een verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en/of uw aandrijflijn te laten overnemen tegen bijbetaling. Standaard zit er bij de prijs van onze tuning geen motor en/of aandrijflijn garantie in, montage kosten komen soms over de kostprijs voor de tuning heen.

Het bijverzekeren van de motorgarantie is via ons niet duur daar de verzekeringsmaatschappij een zeer goed vertrouwen heeft in ons product gezien onze uiterst minimale schades de afgelopen 9 jaar.

Rijervaringen Chiptuning Transporter T6 TDi.

De eerst erijervaringen van deze nieuwe Volkswagen Transporter 2.0 TDi staan inmiddels al weer op onze website.

Chiptuning Transporter 2.0 TDi

Montage gaat Veilig en Snel d.m.v 8 originele Volkswagen stekkers.

Wilt u meer weten over onze chiptuning transporter t6 systemen? Neem u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.