specialisaties van Ventura Tuning

Chiptuning Volkswagen Up - Move Up 1.0

Chiptuning Volkswagen Up - Move Up! 1.0 75PK     Standaard: Ventura:
  Vermogen PK / KW: 75 / 55 86 / 63
  Koppel NM: 102 122
  Topsnelheid km / uur: 174 177
  Acceleratie 0-100 km / uur sec.: 13,2 12,1
  Gem. brandstofverbruik l / 100 km: 4,70 4,23
  Prijs: NU ACTIE 199
   
 

                    

Chip-tuning Up

Het is zover! Volkswagen heeft haar nieuwe kleine auto geïntroduceerd op de Frankfurt motorshow.De UP. klein in formaat groot in zijn daden als we de producent mogen geloven .De Up valt in het segment van de belangrijkste concurrent de Aygo, de 107, de C1 en de Twingo. Volgens Volkswagen biedt de UP bestuurders en passagiers meer ruimte door het slim plaatsen van de wielen en is op de UP als optie leverbaar een veiligheidsysteem genaamd: City Emergency Braking wat voetgangers tot een snelheid van 30 kilometer per uur moet beschermen, met de Up wil Volkswagen het succes van de Lupo overtreffen, de Fox is daar spijtig genoeg niet in geslaagd. Speciaal om wat extra's uit de auto te halen heeft Ventura Tuning een perfecte chip-tuning Up ontwikkeld door ook op de Move up toe te passen is.

Leverbare benzine motoren voor de Up.

Bij de start van de levering zijn er voor de Up twee benzine motoren leverbaar, als eerste de 1.0 liter 60 PK versie of als tweede de zwaardere 1.0 liter 75 Pk versie. De 60 PK uitvoering heeft en CO2 uitstoot van 105 gram en een gemiddeld verbruik van 4,5 liter per 100 Kilometer is 1 op 22.22.De 75 Pk versie heeft een CO2 uitstoot van 108 gram en een gemiddeld verbruik van 4,7 liter op 100 Kilometer 1: 21.20. Daarmee voldoen beide 1.0 benzine motoren aan de norm om wegenbelasting vrij te zijn, wat voor vele kopers deze auto zeer aantrekkelijk maakt.

Chip-tuning Up Move Up - 75 PK uitvoering.

Aangezien er ook bestuurders zijn die gelijk voor de sterkere sportieve 75 PK benzine variant kiezen hebben wij natuurlijk ook voor deze Up rijders een tuning ontwikkeld voor hun auto. Na tuning heeft de Up dan 84 PK en trekt veel beter. Daarnaast kunnen wij de reactie van het gaspedaal verbeteren zodat uw auto gelijk van onderuit veel beter trekt. chip-tuning UP 75 Pk is echt een aanrader en dat voor slechts € 385,-

Chip-tuning Up voor de nieuwe Up 75 PK in 3 uitvoeringen leverbaar.

De basis versie is de Take Up, de iets luxere versie heet Move Up en de meest luxe versie is de High Up. Verder komen er verschillende accessoires pakketten om uw Up verder te upgraden met een persoonlijk tintje.

Chip-tuning Up 75 PK chip-tuning i.c.m. leasen.

Dankzij de unieke motor en aandrijflijn garantie die Ventura tuning haar klanten als optie kan aanbieden via een gerenommeerde Nederlandse verzekeringsmaatschappij hebben de meeste leasemaatschappijen geen problemen als uw UP wordt uitgerust met onze tuning. Wel zo’n veilig gevoel lijkt ons. 

Chip-tuning Up 75 PK en overname motor garantie.

Indien u wenst kan Ventura Tuning u aanbieden om bij een gerenommeerde Nederlandse verzekeringsmaatschappij de motor en aandrijflijn garantie extern te kunnen laten bijverzekeren. Door het vrijwel nihile aantal schades die wij de afgelopen 9 jaar aan getunede automotoren hebben gehad heeft dit bij de verzekeraar vertrouwen gewekt. Tegen een scherp tarief is de zekerheid op uw motor en aandrijflijn dus extern bij te verzekeren.

Chip-tuning Up 75 PK Bluemotion

Er komt ook een Bluemotion uitvoering van de Up. Helaas niet een nog lagere bijtelling dan de huidige 14 % die nu al geldt maar wel stoot de auto nog minder co2 uit dan de standaard uitvoeringen. Wel hangt er aan de Bluemotion uitvoering een stevig extra prijskaartje.

Benieuwd naar de door ons perfect ontwikkelde chip-tuning Volkswagen Up Move Up ? Neem dan direct contact met ons op of vraag direct meer informatie aan!