specialisaties van Ventura Tuning

Chiptuning Volkswagen Up - Move Up 1.0

Chiptuning Volkswagen Up - Move Up! 1.0 60PK     Standaard: Ventura:
  Vermogen PK / KW: 60 / 44 72 / 53
  Koppel NM: 95 114
  Topsnelheid km / uur: 160 170
  Acceleratie 0-100 km / uur sec.: 14,4 13,1
  Gem. brandstofverbruik l / 100 km: 4,50 4,05
  Prijs: Nu ACTIE o.a.
   
 

                    

Chip-tuning Volkswagen Up 60 PK

Het is zover! Volkswagen heeft een nieuwe kleine auto op de Autosallon van frankfuhrt geïntroduceerd. De Up, Klein in formaat groot in zijn daden als we de producent mogen geloven. De Up valt in het segment van de belangrijkste concurenten de Toyota Aygo, de Peugeot 107, de CitroënC1 en de Renault Twingo. Volgens Volkswagen zelf biedt de Up bestuurders en passagiers meer ruimte door het slim plaatsen van de wielen en is op de Up als enige auto in dit formaat als optie leverbaar het veiligheidsysteem genaamd: City Emergency Braking wat voetgangers tot een snelheid van 30 kilometer per uur moet beschermen. Met de Up wil Volkswagen het succes van de Lupo overtreffen. De Fox is daar spijtig genoeg niet in geslaagd. Speciaal om wat extra's uit de auto te halen heeft Ventura Tuning een perfecte chiptuning Volkswagen Up ontwikkeld door ook op de Move Up toe te passen is.

2 Leverbare 1.0 liter benzine motoren voor de Up.

Bij de start van de levering zijn er voor de Up twee benzine motoren leverbaar. De eerste is de 1.0 liter 60 PK versie en de tweede is de wat zwaardere 75 Pk versie. De 60 PK uitvoering heeft en CO2 uitstoot van 105 gram en een gemiddeld verbruik van 4,5 liter per 100 Kilometer. Dat is ongeveer 1: 22.22. De 75 Pk versie heeft een CO2 uitstoot van 108 gram en een gemiddeld verbruik van 4,7 liter op 100 Kilometer (1: 21.2), daarmee voldoen beide motoren aan de norm om wegenbelastingvrij te zijn, wat voor vele kopers deze auto zeer aantrekkelijk maakt. Chiptuning Volkswagen UP is voor ieder type UP leverbaar.

Chip-tuning Volkswagen Up - Move Up! 60 PK  uitvoering.

Vrijwel gelijk toen de Up op de markt kwam werden wij bij Ventura Tuning overstelpt door klanten met de vraag kunnen jullie bij Ventura Tuning de 60 PK motor ook achteraf meer vermogen geven want het prijsverschil tussen de 60 PK en 75 PK bedraagt toch € 899,-. Daarom heeft Ventura Tuning speciaal voor de Up een 3-D tuning ontworpen zodat de 1.0i 3 cilinder motor ook achteraf simpel geupgrade kan worden. Zo voelt uw Up een stuk vlotter aan. De prijs van de tuning bedraagt slechts € 295,- , dus zo heeft u snel € 594,- verdiend.

Volkswagen Up - de 3 verschillende uitvoeringen.

De basis versie is de take Up, de iets luxere versie heet Move Up en de meest luxe versie is de High Up.Verder komen er verschillende acessoires pakketten om uw Up verder te upgraden naar uw persoonlijke smaak. Voor iedere Up variant heeft Ventura Tuning een perfecte chiptuning Volkswagen Up liggen.

Chip-tuning Volkswagen Up 60 PK in combinatie met leasen

Dankzij de unieke motor en aandrijflijn garantie die Ventura tuning haar klanten als optie kan aanbieden via een gerenommeerde Nederlandse verzekeringsmaatschappij hebben de meeste leasemaatschappijen geen problemen als uw Up 60 PK d.m.v. tuning wat meer vermogen krijgt.

Wel zo’n veilig gevoel lijkt ons. Chiptuning Volkswagen UP van ventura Tuning biedt echt de beste opties voor deze kleine motor.

Volkswagen Up 60 PK chip-tuning en overname motor garantie.

Indien u wenst kan Ventura Tuning u aanbieden om bij een gerenomeerde Nederlandse verzekeringsmaatschappij de motor en aandrijflijn garantie extern te kunnen laten bijverzekeren. Door het vrijwel nihile aantal schades die wij de afgelopen 9 jaar aan getunede automotoren hebben gehad heeft dit bij de verzekeraar vertrouwen gewekt. Tegen een scherp tarief is de zekerheid op uw motor en aandrijflijn dus extern bij te verzekeren,

een extra veilig idee als u chiptuning Volkswagen UP overweegd.

Volkswagen UP 60 PK Bluemotion

Er komt ook een Bluemotion uitvoering van de Up 60 PK, helaas niet een nog lagere bijtelling dan de huidige 14 % die nu al geld maar wel stoot de auto nog minder co2 uit dan de standaard uitvoeringen. Wel hangt er aan de Bluemotion 60 PK uitvoering een stevig extra prijskaartje.

Ook de Bkuemotion uitvoering kan van Chiptuning Volkswagen UP worden voorzien.

Benieuwd naar de door ons perfect ontwikkelde chip-tuning Volkswagen Up voor de Move Up? Neem dan direct contact met ons op of vraag direct meer informatie aan!