specialisaties van Ventura Tuning

OBD Chiptuning

Door middel van een zogeheten OBD uitleeskabel die aangesloten wordt op de OBD diagnose stekker onder in het dashboard van uw auto en een uitlees - programmeer toestel wordt de software data uit de computer van uw auto gekopieerd

OBD Chiptuning chip van Audi uitlezen

Dankzij een eigen testafdeling met een luxe 4 x 4 vermogenstestbank kunnen wij  perfect de software van uw auto aanpassen en testen op vermogens opbouw i.c.m. een vloeiend koppelopbouw. U betaalt daarom een reele prijs voor onze software. De OBD chiptuning die wij aan u leveren is dan ook uitgebreidt getest en ideaal afgesteld voor uw type motor, waardoor u ook echt  tot 13% zuiniger kunt rijden.

Goedkope OBD chiptuning is duurkoop

Dit integenstelling tot "goedkoop" snel gemaakte software die blindgeschreven wordt achter een bureau >ongetest< zonder vermogenstestbank en  waar  in de praktijk het brandstofverbruik alleen maar toeneemt i.p.v. het vermogen. Dit i.c.m. een veel te hoge uitlaatgastemperatuur en alle risico's voor uw motor van dien. Dan lijkt € 295,- erg verleidelijk maar wordt goedkoop wel een hele dure grap.

Turbo of motorschade is vaak het resultaat, € 4000,- ellende voor € 175,- "voordeel". U betaalt het meer verbruik ook nog eens telkens bij de pomp, u blijft immers tanken. Na de aanpassing van de software lezen wij de verniewde software bij uw auto in en controleren het geheel. Alvorens wij u uitgebreidt laten proefrijden om zo zelf het resultaat van ons OBD chiptuning product te laten bemerken.

Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn na uw proefrit dan plaatsen wij gelijk weer de originele software terug en zijn er voor u absoluut geen kosten.

Ga net als bij uw auto voor kwaliteit , daarvan krijgt u nimmer spijt !  Ventura tuning levert de door haar zelf ontwikkelde software ook aan erkende merkdealers in binnen en buitenland i.c.m. de door ons zelf ontwikkelde uitlees diagnose en programmeer apparatuur.

Ook dealer worden van Ventura Chiptuning?

Heeft u ook interesse om middels onze appaaratuur auto's van uw klanten zelf te kunnen chiptunen, waaronder ook OBD Chiptuning, neem dan even contact met ons op.