specialisaties van Ventura Tuning

Waarom u voor Ventura Tuning moet kiezen

 1. Top resultaat met maximale betrouwbaarheid
  Ventura tuning is geen statische simpele powerbox maar echt een geavanceerde externe ecu waarbij net als bij obd tuning veel meer parameters worden aangepast(wanneer komt de turbo in,hoe wordt de turbodruk opgebouwd, wat is de maximale turbodruk, de inspuittijd wordt verlengt, het koppel en de versnellingsgraad worden berekent,en de brandstofdruk wordt lastafhankelijk verhoogd,       en bij sommige modellen wordt de uitlaatgastemperatuur bewaakt, de geavanceerde externe Ventura ecu heeft 8 tot 10 stekkers.          Bij een powerbox wordt alleen maar constant de brandstofdruk maximaal verhoogd (statisch, niet lastafhankelijk)zo,n powerbox heeft 2 tot 4 stekkers, er wordt dan dus ook meer brandstof ingespoten als er nog helemaal niet voldoende turbodruk is om de diesel te kunnen verbranden,immers zo,n simpel systeem ziet dat niet, gevolg roet en vaak roetfilter problemen of kapotte brandstofpompen.

  Ventura’s geavanceerde externe ECU geeft:
  tot 35 % Meer vermogen
  tot 30%  Meer koppel
  tot 15%  Minder verbruik is haalbaar, geheel afhankelijk van uw rijstijl !


  Super uitgebreidt getest. Benieuwd hoe? Zie onze uitleg over de ontwikkeling van onze geavanceerde chiptuning ECU.

 2. Eenvoudige montage
  De geavanceerde externe Ventura ecu is voorzien van een teflon gecoate kabelboom met de originele stekkers (+ locatielabels) van uw auto merk, het monteren gaat dus veilig en snel zonder gepruts met solderen of knippen in de originele kabelboom van uw auto.

 3. Geen risico op tuning verlies
  Door het gebruik van de geavanceerde externe ECU gaat de tuning software niet verloren bij een software update door uw garage. Wanneer via OBD de aangepaste software ingelezen wordt op de originele chip in de motor ecu van uw auto dan bent u de tuning       gelijk weer kwijt als uw auto in de garage komt en een software update krijgt.

 4. De computer van uw auto blijft origineel en wordt niet geopend
  Vele tuners die in de originele computer de software gaan wijzigen vergeten u per ongeluk te vertellen dan zij de computer van uw auto openen, openen betekend voor uw garage en importeur 100% fabrieksgarantie verlies. Zij zien dit namelijk bij controle gelijk ,daar zit u toch echt niet op te wachten ?

 5. Chiptuning niet te traceren
  Een software wijziging in de originele ecu (OBD tuning) wordt tegenwoordig bij een garagebezoek gelijk gedetecteerd. Uw motor management maakt een copietje van zijn eigensoftware en stuurt deze volautomatisch naar de autofabrikant, binnen een half uurtje komt er een mailtje met een groot rood kruis achter uw voertuig binnen bij uw garage , alle garantie op uw voertuig is weg! Met de externe Ventura tuning hebben wij daar met de huidige stand van de techniek geen hinder van, wij geven echter geen garanties hier op daar wij nooit weten wat de autofabrikanten in de toekomst kunnen gaan doen.

 6. Als enige merk 3 jaar productgarantie
  Door onze jarenlange ervaring met het produceren en ontwikkelen van geavanceerde externe tuning durven wij u 3 jaar productgarantie te geven op de door ons geleverde geavanceerde externe ecu en op de daarbij horende kabelboom. Hierin zit standaard geen motor en  of aandrijflijn garantie nog aansprakelijkheid voor eventuele ontstane schade welke dat ook moge zijn !

 7. Gemakkelijk aan - en uit te zetten
  Bij tuning in de originele computer heeft u altijd het extra vermogen beschikbaar, onder sommige rijomstandigheden is dan helemaal niet wenselijk, bijvb bij, ijs en sneeuw, of gedurende een apk keuring. Bij een geavanceerde externe ecu van Ventura Tuning kunt u simpel kiezen tussen origineel vermogen of getuned , wel zo handig lijkt ons.

 8. Gemakkelijk te verwijderen
  Bij een tuning in de originele computer kunt u zelf deze niet ongedaan maken, stel u staat met pech in Frankrijk en wat dan? Bij een geavanceerde externe Ventura Tuning kunt u simpel en snel de tuning verwijderen en daarna veilig de garage bellen, zonder gezeur.

 9. Motorgarantie / aandrijflijngarantie
  Indien gewenst kunt u naast onze tuning en productgarantie ook bij een specifieke Nederlandse verzekeringsmaatschappij uw motor en aandrijflijn extern laten verzekeren.

 10. De originele motor beveiligingen blijven keurig in tact
  Ventura Tuning zorgt er voor dat de originele motorbeveiligingen zoals noodloop en vermogensreductie als daar noodzaak toe is gewoon keurig in tact blijven, daarnaast is de geavanceerde externe ecu van Ventura tuning is maximaal beschermd doordat de printplaat waterdicht is ingegoten.

 

Waar voor uw geld

Dankzij de Hi-tech geavanceerde externe Ventura 3-D ECU met 7 voudige werking krijgt u echt het resultaat dat u wenst.

Ons systeem is snel en gemakkelijk te monteren (of demonteren) binnen 2 a 3 minuten door middel van 8 stekkers.

LET OP: 8 stekkers is echt noodzaak voor een goed resultaat.